פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים אוקיי אז היום שקמתי ממנוחת הצהריים הדלה שלי הסתכלתי מבעד לחלוני וזה מה שראיתי! תופעת טבע מדהימה שעוד לא נתקלתי בה! התמונות ללא עריכה! תהנו. :
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים מחבר לא אני לא מאשדוד וזה לא צולם עם הפלאפון שלי פשוט תנאי האור היו מאוד קשים.
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים מחבר TOSHIBA PDR-M71 - 3.2מגה פיקסל, עדשה אופטית 3X של קאנון ואפשרויות ידניות בלי סוף! המצלמה עצמה מעולה... אבל עכשיו אני מסתכל שהISO היה על 100..עריכה : כמו שנאמר... אם תסתכל על הבניינים תראה שהתמונה בפוקוס מצויין... השמיים פשוט עושים אותה להראות מטושטשת! ובאמת הם ככה נראו! מדהיםםםם
פורסם 2005 בדצמבר 419 שנים אני הרצלייני, בתקופה האחרונה בערך כל יום יש פה שקיעות מדהימות וצבעוניות כאלו, שבוע שעבר היה יום שהשמיים הכי בצבע כתום זוהר, כל פעם שאני בחוץ אני מתבאס מחדש שאין איתי מצלמה ( הניקון שלי נדפקה ועדיין לא קניתי את המקצועית שאני רוצה כ"כ הרבה זמן... ), מקווה שאני עוד אספיק לתפוס כמה תמונות יפות (:
פורסם 2005 בדצמבר 419 שנים אתמול גם שמתי לב לזה אז צילמתי כמה תמונות כי בכל זאת לא כל יום רואים את זה, אז אולי יותר מאוחר אני יעלה תמונות.הנה התמונה:http://img384.imageshack.us/img384/8821/img20284ab.jpg
פורסם 2005 בדצמבר 519 שנים א. חיתוך לא טובב. תפתח תארד משלךא. לה באמת..??ב.על תמונה כזאת אני לא אפתח נושא חדש. רק רציתי להראות שזה קרה יומיים ברצף התופעה של השמיים המוזרים האלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.