עבור לתוכן

האם שווה למכור את הipod הנוכחי שלי (4thG 20GB לא צבעוני) ולהשתדרג לNano?

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת.

ובכמה הייתם מוכרים את האייפוד הזה?

תודה.

פורסם

לא חבל

ה nano נגן מסריח!

זה לא שידרוג

זה downgrade ולא upgrade.

לרדת מנפח 20 גיגה ל 2-4 גיגה, לא חבל על הכסף?<

:P

פורסם

ipod נאנו???לא חבל על הכסףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף?

פורסם
  • מחבר

הבנתי אתכם.

אני אבדוק פה בפורום לגבי נגן חדש יותר, כי נמאס לי מהנוכחי [;

פורסם

מה אתה מחפש? עיצוב? צג ציבעוני? ניגון סרטים?

הייתי ממליץ לך להעיף מבט עם ה-Ipod 5G החדש, נחמד מאוד

פורסם

אני חייב להגיד, שאני רואה את האייפוד הישן הוא נראה לי מאוד מגושם. המסך לא יפה, והוא כל כך עבה לעומת החדשים.

אבל לשדרג לנאנו זה טמטום בגלל שאתה מוריד נפח איכסון וגודל מסך.

האייפוד החדש מאוד נחמד אבל יש איתו המון בעיות (שריטות, התחרפנות ליד פלאפונים בזמן שיחה, אין כבל לטלביזיה, צריך QUICK TIME PRO או תוכנה חינמית ולא נחמדה כדי להמיר ווידאו, בטריה שנגמרת אחרי שנה) שבשביל לפתור את חלקן צריך להוציא עוד כסף, זה עושה אותו מאוד יקר.

פורסם

איך אתה יודע שהבטריה של האייפוד החדש מתה אחרי שנה אם הוא יצא לפני חודש? :kopfpatsch:

פורסם

תפרט את הסיבות שמציקות לך באייפוד הנוכחי ואולי נוכל לעזור לך יותר .

תנסה גם לחשוב מה הם התכונות שאתה מחפש בנגן , ואם יש תכונות שזה נחמד שיהיה אבל לא חובה אז תציין אותם בקטגוריה שונה .

פורסם

אני חייב להגיד, שאני רואה את האייפוד הישן הוא נראה לי מאוד מגושם. המסך לא יפה, והוא כל כך עבה לעומת החדשים.

אבל לשדרג לנאנו זה טמטום בגלל שאתה מוריד נפח איכסון וגודל מסך.

האייפוד החדש מאוד נחמד אבל יש איתו המון בעיות (שריטות, התחרפנות ליד פלאפונים בזמן שיחה, אין כבל לטלביזיה, צריך QUICK TIME PRO או תוכנה חינמית ולא נחמדה כדי להמיר ווידאו, בטריה שנגמרת אחרי שנה) שבשביל לפתור את חלקן צריך להוציא עוד כסף, זה עושה אותו מאוד יקר.

שמע אחי אתה לא צריך אותנו מניתה את כל הבעיות של האיפוד כמעט על כל גרסאותיו לבד!!!

תגיד לנו מה אתה מחפש בנגן ונעזור לך!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים