עבור לתוכן

צריך עזרה בקירור לזכרונות

Featured Replies

פורסם

אין צורך בגוף קירור לזכרונות

הוא לא תורם ולעיתים קרובות גם גורע (הTHERMAL TAPE לא מעביר את החום בצורה טובה, החום נשאר "כלוא" בפנים)

מאוורר מעל הזכרונות זה מעל ומעבר.

יש לך אפשרות לקנות משהו כזה

הזרוע מתלבשת על האיזור של הכוננים והמאוורר יוצא ממש על הזכרונות (זה מאוורר 92MM)

• תגובות 35
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תקנה ותרכיב זוג ראמסינקים לזיכרונות של VANTEC. סה"כ 80 שקל וניתן להשיג ברוב האתרים המוכרים.

עשיתי חיפוש בכל מיני אתרים ופורומים, והרוב אומרים שההיטסינקס הם במיוחד ליופי ולא עוזרים במיוחד לקירור,ושמספיק מאוורר שיהיה מכוון עליהם.

בכל מקרה כרגע יש לי מאווורר 80ממ שמכוון מעליהם. ב 3.3V הזכרונות לא חמים במיוחד, אבל ב 3.5V ב full load הם ממש חמים כך שאי אפשר לשים עליהם את האצבע יותר מכמה שניות.... האם זה תקין? למישהו יש עצות?

פורסם

יש לי גם את הזיכרון הזה כדאי גם לעלות איתו מעל 3.2V ??

זה כ"כ משפיע על הביצועים <??

אצלי בלי מאוורר הם חמים ב 3.2V על 220 מגהרץ ב 2.2.2.5

פורסם
  • מחבר

יש לי גם את הזיכרון הזה כדאי גם לעלות איתו מעל 3.2V ??

זה כ"כ משפיע על הביצועים <??

אצלי בלי מאוורר הם חמים ב 3.2V  על 220 מגהרץ ב  2.2.2.5

אצלי הם עומדים על 230 2-2-2-5 ב 3V ועד 3.2V אין שיפור, אבל ב3.3V הוא מזנק ל 240, וב-V 3.5 הוא מגיע לי ל 250. 3.6 עוד לא ניסיתי אבל אמור להיות עוד שיפור... זה עוד לפני burn in , אחרי זה הוא אמור לעלות בעוד....

תקרא את זה- http://www.vr-zone.com/?i=2179&s=1

פורסם

קראתי את זה  :xyxthumbs:

לא הבנתי בדיוק מה זה burn in   ???

מתי שיהיה לי זמן אני אקנה מאוורר 92 לזכרונות ואני אבדוק את העניין הזה אחת ולתמיד  :P 

עריכה: בקשר למאוורר 92 שהציעו פה מנועה , יש אותו גם בחנויות במרכז כי אין לי כח לנסוע לצפון בשביל זה :silly:

פורסם
  • מחבר

קראתי את זה  :xyxthumbs:

לא הבנתי בדיוק מה זה burn in   ???

מתי שיהיה לי זמן אני אקנה מאוורר 92 לזכרונות ואני אבדוק את העניין הזה אחת ולתמיד  :P 

אני רואה שיש לך גם את אותו לוח וביג טייפון, אני שמתי מאוורר 80mm פשוט, על הביג טייפון כך שהוא מקרר את הזכרונות...

burn in- זה שאתה מאמץ את הזכרונות למשך הרבה זמן רצוף. בביקורת ששלחתי לך רשום שהם עשו burn in בסנדרה (יש עוד הרבה תוכנות) במשך 3 ימים רצוף.

ואז ניסו שוב... ידוע שהזכרונות האלו משפרים ביצועים אחרי זה. בכל מקרה אני אתן להם לרוץ כל הסופשבוע ואני אודיע לך על תוצאות...

פורסם

:screwy: מה שאתה אומר זה לפעיל תוכנות מאמץ למשך 3 ימים ???

"לשבור הרצה" :lol:

פורסם
  • מחבר

:screwy: מה שאתה אומר זה לפעיל תוכנות מאמץ למשך 3 ימים ???

"לשבור הרצה"  :lol:

כן, הנתונים לא משקרים... (כך אני מקווה :lol:), יש כאלו שאומרים שאפשר להריץ כמה לילות בלבד ולא רצוף.... אני מתכוון להריץ כמעט 3 ימים אותם ולראות מה יהיו התוצאות.....

פורסם

במקרה שזה מצליח לך .. תסביר לי בדיוק מה עשית , כמה זמן , באיזו תוכנה , כמה מתח ,כמה מגהץ ,וכו'

בהצלחה ב"ניסוי"  :xyxthumbs:

אם אצלך זה ירוץ 3 ימים לי יספיק 1.5 ימים כי יש לי מעבד כפול  :lol: סתם אחי .....

פורסם
  • מחבר

במקרה שזה מצליח לך .. תסביר לי בדיוק מה עשית , כמה זמן , באיזו תוכנה , כמה מתח ,כמה מגהץ ,וכו'

בהצלחה ב"ניסוי"  :xyxthumbs:

אם אצלך זה ירוץ 3 ימים לי יספיק 1.5 ימים כי יש לי מעבד כפול  :lol: סתם אחי .....

בכיף, אני אדווח לך תוצאות. בינתיים תבדוק ב MEMTEST לאן אתה יכול להגיע מעל 3.2V, כמו שכבר כתבתי- שלי מתעוררים לגמרי ב 3.3....... שווה לנסות....

פורסם

בלי מאוורר אני  :nono: עולה מעל 3.2 .. כשאני נוגע בהם הם חמים :(

גם ככה הם עשו לי בעיות לפני חודש וחצי , אני לא רוצה להתגרות בהם עוד .

עם המאוורר זה כבר סיפור אחר  ::) שגם אליו נגיע בבוא העת

פורסם
  • מחבר

בלי מאוורר אני  :nono: עולה מעל 3.2 .. כשאני נוגע בהם הם חמים :(

גם ככה הם עשו לי בעיות לפני חודש וחצי , אני לא רוצה להתגרות בהם עוד .

עם המאוורר זה כבר סיפור אחר  ::) שגם אליו נגיע בבוא העת

איזה בעיות הם עשו לך?

אני קניתי מאוורר 80ממ ב 22 ש"ח ופשוט הנחתי אותו על הביג טייפון, מאוד נוח... ולא יקר ומסובך...

פורסם

היו לי בעיות שהמחשב לא היה נדלק בכלל ז'א המאווררים הכל היה פועל אבל הוא לא היה מגיע לשלב של הביוס

הייתי עושה ריסטים עד שזה הסתדר ומאז שהורדתי את ה OC מ 240 ל 220 זה תקין

אתה יכול להעלות תמונה של המאוורר על הביג ? זה ממש יעזור

יש לי 3 מאווררים ג'נרים במחשב הקודם 2.4 נורטווד ... אני אפרק משם :cool2:

פורסם
  • מחבר

היו לי בעיות שהמחשב לא היה נדלק בכלל  ז'א המאווררים הכל היה פועל אבל הוא לא היה  מגיע לשלב של הביוס

הייתי עושה ריסטים עד שזה הסתדר ומאז שהורדתי את ה OC  מ 240 ל 220 זה תקין

אתה יכול להעלות תמונה של המאוורר על הביג ? זה ממש יעזור

יש לי 3 מאווררים ג'נרים במחשב הקודם 2.4 נורטווד ... אני אפרק משם  :cool2:

צילמתי במיוחד.... יושב עליו כמו על מסילה.... רק צריך לאבטח אותו ליתר ביטחון....

[attachment deleted by admin]

פורסם

תראה אצלי עשיתי מוד קטן אני לא יודע אם הוא אפקטיבי בכלל

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים