עבור לתוכן

צריך עזרה בקירור לזכרונות

Featured Replies

פורסם

שלום, לפני שאני מזיז את הג'מפר על הלוח שלי ונותן 3.5V לזכרונות, אני צריך לקרר אותם....

יש לי מאוורר 80mm סביר- לא חזק במיוחד, איפה אני יכול לשים אותו כדי שיקרר ביעילות את הזכרונות?

צירפתי 2 תמונות של המחשב...

תודה!

[attachment deleted by admin]

• תגובות 35
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה קודם צריך לשים עליהם קירור נחושת/אלומניום :bash:

פורסם
  • מחבר

אתה קודם צריך לשים עליהם קירור נחושת/אלומניום :bash:

קירור לזכרונות זה דבר לא זול, ועל פי מירב ידיעתי לא יעיל במיוחד/נחוץ ברוב המקרים....

פורסם

אם אתה סתם שם מאוורר בלי שום קירור זה לא עוזר..

זה כמו שתשים מאוורר דלטא 120 MM על מעבד זה לא יעזור כי אין דוף קירור עליו

פורסם
  • מחבר

אם אתה סתם שם מאוורר בלי שום קירור זה לא עוזר..

זה כמו שתשים מאוורר דלטא 120 MM על מעבד זה לא יעזור כי אין דוף קירור עליו

אתה בטוח? בכל מקרה אני יודע שצריך קירור כאשר מעבירים את הג'מפר כדי שיתן עד 4V, אני פשוט לא בטוח אם זה לזכרונות או לmosfets שעל הלוח...

פורסם

בDFI LAN PARTY לי לפחות יש בביוס אופציה להעלות עד 3.2 ואחרי שאני מעלה ל3.2 ועוד פעם מעלה את הביוס(אחרי ריסטרט) יש לי עד 3.4 בוודאות ולא זוכר כמה עוד...

פורסם

ללאןפארטי יש קירור למוספטים,אבל אם אתה שם זיכרונות ב3.5 אתה חייב לשים להם קירור..ואם אתה רוצה לשתמש במאורר המבנה של הלאן פארטי מקשה על זה...

תנסה לבנות משהו שיתפס על התופסנים של הזיכרונות....

פורסם
  • מחבר

ללאןפארטי יש קירור למוספטים,אבל אם אתה שם זיכרונות ב3.5 אתה חייב לשים להם קירור..ואם אתה רוצה לשתמש במאורר המבנה של הלאן פארטי מקשה על זה...

תנסה לבנות משהו שיתפס על התופסנים של הזיכרונות....

לבנות משהו?  איך?  :nixweiss:  אתה יכול להראות לי בדיוק את החלק שצריך קירור? הזכרונות (twinmos speed premium bh5( יסתדרו בלי קירור במתח כזה?

הוספתי תמונה של הלוח אם....

אי אפשר לתת לזכרונות יותר מ 3.2 וולט מבלי שמזיזים את הג'מפר....

[attachment deleted by admin]

פורסם

ח-ו-ב-ה ס-י-נ-ק-י-ם י-א מ-ש-ו-ג-ע !!!

אלא אם כן אתה רוצה שהם ישרפו לך, ועוד ב3.5V...

פורסם
  • מחבר

ח-ו-ב-ה  ס-י-נ-ק-י-ם  י-א  מ-ש-ו-ג-ע !!!

אלא אם כן אתה רוצה שהם ישרפו לך, ועוד ב3.5V...

תקרא את הביקורת הזאת על הזכונות-

http://www.vr-zone.com/?i=2179&s=1

ואני מצטט משם:

There is no need for a heat-spreader from our testing... even at 3.9v the memory is only warm and having some good airflow over the rams is sufficient to keep it cool-running.

פורסם

אני ממש לא יודע איך לבנות אחד...תבקש עזרה בפורום מודינג,אולי יש אנשים שבנו אחד כזה...

פורסם

אז מה עם רשום ?!

יודע מה, תעלה מתח ותגיד לנו את הטמפ' של הזכרונות, בתקווה שהם ישרדו !!

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון להעליב אף אחד אבל אני אשמח לתשובה של מישהו שבטוח במה שהוא אומר, קראתי כבר בכמה מקומות שאין צורך בהיטסינקים לזכרונות, לזכרונות האלו (Twinmos Speed Premium BH5) , וגם שה Mosfet's לא צריכים קירור... אני לא בטוח כל כך למי להאמין....

בבקשה, שיענה רק מי שבאמת שיודע..... תודה!!!

פורסם
  • מחבר

סליחה על ה DP. :nono: אבל יש מישהו שמבין בזה? :s05:

פורסם

תקנה ותרכיב זוג ראמסינקים לזיכרונות של VANTEC. סה"כ 80 שקל וניתן להשיג ברוב האתרים המוכרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים