פורסם 2005 בדצמבר 320 שנים יש לי בעיה ! התקנתי אימיול הורדתי את ה FIRE WALL השרת צבוע בירוק מה שאומר תקין אבל כבר יומיים רשום ליד כל קובץ "ממתין" אוף למה זה לא יורד ?
פורסם 2005 בדצמבר 320 שנים EMULE הוא לא חמור הוא פרד ותבדוק שאתה מחובר לקדמליה ולשרת וגם שההורדה בצבע כחול כאילו המד של ההורדה כמה היסתיים
פורסם 2005 בדצמבר 320 שנים חרא של תוכנה היא לא מורידה בכלללללללללללל מהר !כנס לפרטי ואני אשלח לך משהו טוב !!
פורסם 2005 בדצמבר 320 שנים לא פלה שהיא לא מורידה אם זה לא כחול היא לא תוריד ולזה שאמר שהיא לא טובה זה גם בטח מפני שיש לך גירסה לא טובה וגם בגלל שלא שינית הגדרותהקבצים צריכים להיות כחולים והחיבורים ירוקים !!!תן לי לנחש חיפשת באימיול ולא הורדת מאתר נכון??
פורסם 2005 בדצמבר 320 שנים האימיול הכי טוב שיש עכשיו הוא WAREZFAW 2.2 אבל עכשיו לא יכולים לשדרג אותו ולכן אני משתמש ב0.46 ומוד של MORPHXT לא מכיר את האתר ולא את האימיול ניראה לי הוא ממש גרועחכה אני עוד מעט אבוא הבייתה אני אראה לך תמונות של איך האימיול מוריד לי!!
פורסם 2005 בדצמבר 320 שנים מחבר שיחקתי בהגדרות אין כלום נאדהה KAD תמיד צהוב ויש סרט אחד שיורד תישאלו מה קצב ההורדה ? 0.0001 KB
פורסם 2005 בדצמבר 320 שנים תעבור לביטורנטזה כל מה שאני יכול להגיד... אחרי שניסיתי את המיול לפני די הרבה זמן ועוד תוכנות/פרוטוקולים אחריםאני עכשיו חסיד של הביטורנטיש הכל והמהירויות טובות
פורסם 2005 בדצמבר 320 שנים מחבר הורדתי אימיול מהשרת בחו"ל אבל בחייאת בקצב של 4 - 5 - 6 KB סרט של 300 MB ירד אחרי כמה ימים במקרה הטוברשום DOWN 5.4עכשיו הכול ירוק והצבע ברובם כחול כהה
פורסם 2005 בדצמבר 420 שנים אין על האימיול של אוסמה שהבאתי לפה!מוריד לי כמו גדול...ובהקשר לשאלת פותח התראד:תכלת סימן שמ"ס המקורות שמעלים את הקובץ מועט (1-3), אדום סימן שאף אחד לא משתף אז אין פלא שלא מוריד לך.תוריד קבצים שיש להם מקורות רבים ושיעלו לך אנשים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.