פורסם 2005 בדצמבר 320 שנים קניתי מחשב חדשATHLON64 3200DFI NF4 ULTRAX800GTO21 GB RAMSAEGATE 160GB SATAבמחשב הקודם שלי היה לי DUAL BOOT של 2000 ו-XP כשב -XP היו כל התוכנות וב- 2000 היו משחקים בלבד כדי להוציא בהם את מקסימום הביצועים.כעט אני מתלבט האם להתקין DUAL BOOT של XP או להישאר עם DUAL BOOT של 2000+XP. מצד אחד ברור ש-2000 לוקח פחות RAM מה- XP , אבל מצד שני XP מנהל את הזיכרון יותר טוב, נותן ביצועים טיפה יותר טובים, יש לו תמיכה טובה יותר של מייקרוסופט (התמיכה ל -2000 תיגמר ככל הניראה עוד שנה או משהו כזה...) אבל כאמור יותר כבד.מה אתם ממליצים?
פורסם 2005 בדצמבר 320 שנים מחבר שום דואל בוט. תתקין רק XPהמחשב שלך מספיק חזק להריץ כל משחק מצוין גם בXPכרגע כן, בעתיד לא כל כך. בגלל זה אני שומר מערכת הפעלה במיוחד למשחקים כדי להוציא מהם את ביצועים הכי טובים שאפשר.
פורסם 2005 בדצמבר 420 שנים למה בעתיד לא כ"כ ?תתחזק את המחשב שלך כמו שצריך ולא תצטרך לחשושאני לדוגמא לפניהפרמוט האחרון (שלשום) הייתי עם הXP שלי שנה (ויכלתי להמשיך עוד) והוא היה כמו חדש(לא פירמטתי בגלל איטיות)
פורסם 2005 בדצמבר 420 שנים לפי מה שאני זוכר XP יותר טוב למישחקים גם באותו מיפרט 2000 נועד יותר לחברות עד כמה שאני זוכר
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים מחבר למה בעתיד לא כ"כ ?תתחזק את המחשב שלך כמו שצריך ולא תצטרך לחשושאני לדוגמא לפניהפרמוט האחרון (שלשום) הייתי עם הXP שלי שנה (ויכלתי להמשיך עוד) והוא היה כמו חדש(לא פירמטתי בגלל איטיות)שמע....אין מה לעשות, NORTON INTERNET SECURITY+SYSTEMWORKS לוקחים הרבה משאבים. כנ"ל גם OFFICE.הם כולם תופסים זיכרון RAM וחבל לי שאני אקבל ביצועים נמוכים יותר. אני גם אוהב לשחק בפילטרים מופעלים וזה גם ככה מוריד את ה- FPS.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.