פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים אומנם הOC שלי לא רציניאבל אני משתמש בבקר של TERMALTAKE HARDCANO 13עיקר הרעש מגיע מהמאוורר של הNBהמאוורר עובד על 5000 RPM וזאת בניגוד לשאר המאווררים שנשלטים ע"י הבקר ועובדים במהירויות נמוכות 1300-2500 RPM בהתאם לנדרשלמשהו יש רעיון למאוורר שקט לNB (אבל יעיל!)תודהאבי
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים לזלמן יש פיתרון מצויין.מניסיון עם הלוח שלי הוא אחלהקירור.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים ^^גם לי יש את K8N NEO4 PLAT ואני משתגע מהמאורר הקטן הזה.אי אפשר לשים את מה שאתה ממליץ כי אין מקום.יש לי MSI GEFORCE6600GT והוא מספיק ארוך בשביל להגיע מעל המאורר ולכסות אותו טיפה.מזל שאין לי משהו מסדרה 7 של NV...בקיצור, צריך פתרון אחר.
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים מחבר אכן יש בעיה עם כרטיס המסך שבולט טיפה מעל המאווררכך שדרוש או מאוורר שקט או פתרון מקורי אחראשמח לשמוע מבעלי לוח זההנ.בהאם גוף קרור (במידה ויש מקום) אכן מספק?[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים ^^ גם לי יש את K8N NEO4 PLAT ואני משתגע מהמאורר הקטן הזה. אי אפשר לשים את מה שאתה ממליץ כי אין מקום. יש לי MSI GEFORCE6600GT והוא מספיק ארוך בשביל להגיע מעל המאורר ולכסות אותו טיפה. מזל שאין לי משהו מסדרה 7 של NV... בקיצור, צריך פתרון אחר. אין דבר כזה אי אפשר לי יש את הלוח והקירור ישב עליו יום ראשון פשוט חותכים את מה שלא צריך וככה יש מקום להכל
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים מחבר כנראה שלא הובנתי כהלכהקרור, יש!אבל שטוח ומרעיש,מחפש פיתרון למשהו לא מרעישכתבת לחתוך, לחתוך מה בדיוק? את כרטיס המסך...עדיף לצרף תמונה
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים ^^הוא התכוון לחתוך את ההיטסינק.לא נראה לי פתרון מומלץ.אגב, אפשר לינק להיטסינק הזה?עריכה:אגב, הנה התשובה שקיבלתי בפורום של MSIhttp://forum.msi.com.tw/index.php?topic=90761.0
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים אני ניתקתי את הממזר הקטן הוא שיגע אותי אני בלי OC יש הבדל של אולי מעלה או שתיםבעיה יחידה כאשר אני מפעיל את המחשב וה- CoreCenter שם ליד השעון הכל בסדר כאשר אני לוחץ עליו הוא ניפתח ואי אפשר למזער אותו תמיד מקפץ וגם כאשר אני מפעיל את EVERESTאז ה CoreCenter מסרב להיתמזער אבל לא נורא לא מפריע לי בהיזדמנות ניקנה את קוביה הזו
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים יש לי MSI GEFORCE6600GT והוא מספיק ארוך בשביל להגיע מעל המאורר ולכסות אותו טיפה.מזל שאין לי משהו מסדרה 7 של NV...בעיה מיוחדת זה לא גורם... (מניסיון(מפרט)) המאוורר קצת מאבד יעילות אבל להפריע יותר מדי זה לא.
פורסם 2005 בדצמבר 519 שנים הנה (סליחה על האיכות)ה"תועבה" שליסינק זלמן שעבר קיצוץ קיצוניסילנסר 6 שעבר קיצוץ על מנת להכיל את הזלמןביחד עם אחלה של צוות שמקרר את הNB שלי ל29 (3 פחות מהמעבד)[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.