עבור לתוכן

שאלה בקשר לעדכון Frimawer לצורב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :yelclap: :yelclap:

אז ככה יש לי שאלה עדכון ה..Frimawer לצורב .. במה למשל הוא עוזר ?

למשל הצורב שלי לא רוצה לצרוב וכמובן שהוא קורא דיסקים מצוין והכל טוב חוץ מהצריבה שלו..

ואף פעם לא עדכנתי Frimawer יש מצב שזה יפתור לי תבעיות אם הצורב ? .. וד"א CD-Recorder זה העדכון לצרוב ?

אשמח לקבל תעזרה שלכם תודה רבה רבה לכם :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

עידכון הקושחה (או Fireware באנגלית) יכול לפתור בעיות תאימות מסויימות (בד"כ עם דיסקים מחברות שונות) ותיקון באגים, בדיוק כמו דרייבר רגיל או עידכון BIOS. אם הצורב שלך לא מצליח לצרוב בכלל, קשה לי להאמין שעידכון ה Fireware יפתור את זה.

פורסם
  • מחבר

האאא האאא הבנתי אחי ..

ולא שהצורב שלי מעולם לא צרב הוא היה פשוט סוס אחי צורב לי דיסק שירים ב 3 דקות אפילו פחות והיה בטוח 18 שירים.

ופתאום אחרי איזה 4 חודש משהו כזה פשוט התחיל לצרוב מתי שבא לו אבל לאחרונה הוא בכלל לא צורב. :-\

פורסם

נשמע לי כאילו הצורב סיים את חייו, לפחות בתור צורב. אם יש אחריות - תממש אותה.

אתה תמיד יכול לבדוק את הצורב במחשב אחר כדי לשלול בעיה חומרתית/תוכנתית במחשב שלך.

פורסם
  • מחבר

האמת שהייתה לי אחריות אבל אם אני לא טועה היא נגמרה כי פתחתי תמחשב והיה תמדבקה שאומרת שאסור לפתוח אותו..

אם לא הייתי פותח היה עדיין אחריות ואם אתה שואל למה פתחתי כי הייתה לי בעיה במאורר היה עושה לי רעש רעש

ולא היה לי כוח לנסוע למרכז כי אני גר בדרום זה היה בעיה :-\

פורסם

רגע - הייתה לך מדבקה שאומרת שאסור לך לפתוח את הקופסה של המחשב בכלל? קנית מחשב "מותג"?

בכל מקרה - על כל רכיב צריכה להיות אחריות של שנה לפחות, ואם לא עברה שנה, אין סיבה שלא ייתנו לך אותה.

אם זה לא עוזר (לא יסכימו לממש את האחריות), תנסה לפנות ליבואן/המפיץ הראשי בארץ של אותה חומרה (לא רשמת של איזה חברה הצורב שלך) - אולי הוא יוכל לעזור לך.

פורסם
  • מחבר

רגע - הייתה לך מדבקה שאומרת שאסור לך לפתוח את הקופסה של המחשב בכלל? קנית מחשב "מותג"?

בכל מקרה - על כל רכיב צריכה להיות אחריות של שנה לפחות, ואם לא עברה שנה, אין סיבה שלא ייתנו לך אותה.

אם זה לא עוזר (לא יסכימו לממש את האחריות), תנסה לפנות ליבואן/המפיץ הראשי בארץ של אותה חומרה (לא רשמת של איזה חברה הצורב שלך) - אולי הוא יוכל לעזור לך.

הבנתי אחי זאת אומרת שלא קשור אם פתחתי תמחשב על כל חלק יש אחריות אני ינסה ניראה מה יגידו אחי..והצורב שלי של Msi ms - 8352M 52x32x52x

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול אולי לעזור לי איך לעדכן את ה Frimawer שלי אני אשמח הורדתי ואני לא יודע מה עושים בבקשה תעזרו לי

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול אולי לעזור לי איך לעדכן את ה  Frimawer שלי אני אשמח הורדתי ואני לא יודע מה עושים בבקשה תעזרו לי

הצלחתי בסוף תודה ..ואני רואה שיש שיפור איך הוא קורא דיסקים עכשיו פשששש אבל עדיין לא מדבקתי תצריבה אין לי דיסקים ריקים אני יקנה אני ינסה הלוואי ויסתדרר ::) ::) :) :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים