פורסם 2005 בדצמבר 220 שנים אוקי זה מוזר...היום חזרתי לשחק ב BATTLEFIELD2 אחרי חודש שלא שיחקתי בוומה אני מגלה.. שהמחשב עושה לי ריסטים כול איזה שעה וחצי של משחק.עכשיו אני לא בטוח אם זה התחיל רק היום או לא כי בחודש הזה כמאת ולא שיחקתי רק אינטרנט וסרטים וזהמה שאני כן יודע שזה לא בגלל התחממות כי אני עוקב אחרי הדברים האלו.עכשיו חשבתי אולי זה בגלל שעשיתי OC קטן אבל הורדתי את ההגדרות ל DEAFULT וזה עדיין עושה לי את זה.עריכה: טוב התקנתי עכשיו לדרייברים האחרונים ועכשיו המחשב לא עושה ריסטים - במקום הוא עושה משהו יותר גרוע..תוך כדי משחק יש לי דברים מוזרים (לא ארטיפקטים) כמו לדוגמה שפתעום המשחק נתקע אם מסך שחור ואז אחרי 10 שניות חוזר למשחקאו שסתם יש היבהוב של המסך לשניה אחת הוא ניהיה שחור...לא יודע ממה זה יכול ליהיות פליז אנשים תעזרו :'(
פורסם 2005 בדצמבר 320 שנים מחבר תעלה לפה קבצי מיני דאמפ איפה אני מוצא אותם? עריכה: זה מה שיש לי בתיקיה של המיני דאמפ - מה אני עושה אם זה?
פורסם 2005 בדצמבר 320 שנים יופי זה הקובץ שצריך עכשיו פשוט תעלה אותו לאתרתלחץ על שלח תגובה ואז תלחץ על אפשרויות נוספות ואז צרף קובץ
פורסם 2005 בדצמבר 320 שנים לי זה נרא כמו וירוס שקוראים לו בלאסטר מה שאתה צריך לעשות זהלהיכנס ל:התחל --> הפעלה--> cmd ושם לכתוב Shutdown -a תנסה יכול להיות שזה זה אייסי : 264614901
פורסם 2005 בדצמבר 320 שנים עזוב אותך וירוסים פשוט תעלה לפה את הקובץ ואני יגיד לך מה הבעייה של המחשב שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.