עבור לתוכן

OVERCLOCKING TO GIGABYTE 6600GT AGP

Featured Replies

פורסם

שלום ברצוני לשאול כמה שאלות בנוגע לאוברקלוק לכרטיס הנ"ל...

אחרי הרצת DETECT OPTIMAL SETTINGS בNVIDIA TOOL

השעון של הCORE עמד על 565 והזכרונות על 1240 כאמור המהירויות של הכרטיס הם בCORE על 500 והזכרונות כ1120

האם כדאי להמהיר את הכרטיס בתצורה כזו שנקבע ע"י התוכנה של NVIDIA או שעליי לבדוק עוד כמה דברים ??

כמו כן הטמפ' של הכרטיס נעים בין 45 במנוחה ו53 במאמץ , מחובר לכרטיס זה קירור פאסיבי של החברה + מאוורר שאילתרתי באמצעות מדריך כך

שכיוון האוויר מכוון למרכז הכרטיס...

תודה נועם. :jump:

• תגובות 30
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כרטיס חדש למה להמהיר?

פורסם
  • מחבר

האמת שהבנתי שהכרטיס יכול לעבוד במהירויות גבוהות יותר מהברירת מחדל אז למה לא :) ?

לכן חשבתי תחילה להתייעץ

פורסם

הייתי ממליץ ללכת כסטנדרט על מהירויות רגילות

אם אתה רוצה ליהיות באוברקלוק תמידי

שים את זה על

550/1150

פורסם

זהו זאת אמורה להיות שאלה טובה. למה? לשבור שיא בתוצאות או לאובר תמידי.

חוץ מזה " 565 והזכרונות על 1240" זה לא אומר שזה "עומד" שים 3DMARK ותראה אם יש לך מין נקודות כאלה שבאים בכל מיני מקומות ונעלמים.. ותראה אם בכלל תצליח לסיים את 3DMARK ואולי בכלל הציון דווקא יפול ולא יעלה.. אז זה שהתוכנה עשתה TEST ואמרה שזה בסדר, לא אומר הרבה.

פורסם
  • מחבר

אני אריץ באמת שוב את ה3DMARK

ב2003 קיבלתי 9000 וקצת עכשיו אם אני מקבל תוצאה גבוהה יותר ואין את הנקודות שציינת והתוכנה סיימה את ההרצות סימן שהמערכת יציבה וניתן להשאיר את המהירויות האלה כמו שהם ? תודה.

פורסם

לא רצוי

פורסם

MATTEo shtrodel חאלס לזיין תשכל.

אם בדקת 3DMARK ואין ארטיפקטים(הנקודות השחורות...) וNVIDIA TOOL בחר לך את הקלוקים האלה אז תשאר איתם בכיף.

פורסם

אתה גם יכול להעלות אותם ידנית..ותבדוק טמפרטורה ושאין אקטיפקטים..יכול להיות שתגיע ליותר..אם לא תנסה, לא תדע..

אבל כמובן, כדי לא לסכן את הכרטיס, אל תעבור את ה65 מעלות במאמץ[אפשר גם יותר, אבל אם אתה רוצה להיות בטוח לגמרי, אל תעבור את זה...] ותשים לב שאין ארטיפקטים למיניהם..

בהצלחה!

פורסם

אני אריץ באמת שוב את ה3DMARK

ב2003 קיבלתי 9000 וקצת עכשיו אם אני מקבל תוצאה גבוהה יותר ואין את הנקודות שציינת והתוכנה סיימה את ההרצות סימן שהמערכת יציבה וניתן להשאיר את המהירויות האלה כמו שהם ? תודה.

עדיף להריץ 2005 וגם הייתי ממליץ לך לבדוק עם התוכנה artifact tester אגב אם ה - OC ישפיע על הכרטיס אבל ממש בקצת יופיע אקטיפקטים ממש בקושי תוכל לראות אותם.. אז כשאתה עושה את הבדיקה שב מול המסך ותסתכל כל הזמן לא להוריד עיניים, במקביל בדוק מעלות בכרטיס בפול מאמץ ואם אתה רוצה להישאר ב-OC תמידי אני באופן אישי ב-60 מעלות הייתי עוצר. לא לשכוח שזה משפיע גם על כל החום במארז ובטח גם חום המעבד יעלה לך.. דאג לסירקוציה טובה במארז.

והכי חשוב תבדוק ציון ללא OC ב-2005 ולאחר מכן עם OC ותראה אם בכלל שווה לך...

פורסם
  • מחבר

הבנתי

תודה רבה אני אבדוק את זה ואפרסם את התוצאות

פורסם

במקביל בדוק מעלות בכרטיס בפול מאמץ ואם אתה רוצה להישאר ב-OC תמידי אני באופן אישי ב-60 מעלות הייתי עוצר

זה מוזר על סטוק וקירור סטוק עם ati tool פתוח הכרטיס מסך שלי יושב על 80 מעלות

ולפי מה שקראתי הבנתי שעד 90 מעלות זה נחשב "בטוח"

פורסם

^^^^^

איזה כרטיס???

ובכל מקרה נראה לי מוגזם לגמרי! 80 במנוחה? פשוט מטורף. 90 זה בטוח... ואתה על 80??? חכה לקייץ ומשחק נחמד והוף הלך הכרטיס! אתה רציני... ואתה יושב רגוע? בעעעע בטח החיישן דפוק.

עריכה בדוק גם באוורסט 2.2 ותגיד לי מה הטמפרטורות.

פורסם

^^^^^

איזה כרטיס???

ובכל מקרה נראה לי מוגזם לגמרי! 80 במנוחה? פשוט מטורף. 90 זה בטוח... ואתה על 80??? חכה לקייץ ומשחק נחמד והוף הלך הכרטיס! אתה רציני... ואתה יושב רגוע? בעעעע בטח החיישן דפוק.

leadtek 6600GT AGP

והטמפרטרות הן מהקיץ =\

וכן אני רגוע זה עדיין בטווח התקין

אבל בגלל הטמפרטרות האלה אני לא עושה אוברקלוק =\

פורסם

או שהטמפרטורות מזוייפות או שהכרטיס לא תקין! אין מצב שהחום עומד על 80!

תחשוב 80 + 10 מעלות מאמץ לפחות (משחק או משהו) וכבר אתה לא "בטווח הבטוח" נראה לך הגיוני??

תבדוק באוורסט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים