פורסם 2005 בדצמבר 220 שנים יש למישהו מושג מה הבעייה? זה רושם לי במסך הכחול BAD_POOL_CALLERלמעלה.ביטלתי את האתחול האוטומטי בשביל לראות מה זה רשם..אם מישהו יודע תודה... הבאתי פה את הקבצי דאמפ שאולי מישהו יוכל לדעת כי אני לא מבין בזה[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 220 שנים מחבר וואלה תשובה מקורית.אבל המחשב שלי חדש ואני רוצה מישהו שיעזור לי בזה ולא תשובה כזאת.אם אתה לא מבין עדיף שלא תגיב בכלל.
פורסם 2005 בדצמבר 220 שנים מחבר נו שמישהו כבר יעיף תילד הזה מכאן...אם אתה לא מבין ולא בא לך לעזור אל תגיב לי להודעה מה לא הבנת. תודהנ.בואם כבר המחשב שלך יותר מעפן משלי....
פורסם 2005 בדצמבר 220 שנים הראשון: Probably caused by : regspy.sysהשני: Probably caused by : regspy.sysהשלישי: Probably caused by : regspy.sysהרביעי: Probably caused by : Pool_Corruption החמישי: Probably caused by : regspy.sys.
פורסם 2005 בדצמבר 320 שנים זה אומר שהקובץ regspy.sys קשור לביט דפנדר אם הוא מותקן אצלך תמחוק!!!!!לגבי Pool_Corruption אני ממש לא בטוח אבל ניראה לי שמדובר בכונן הוירטואלי
פורסם 2005 בדצמבר 320 שנים מחבר אוקי תודה לכל מי שעזר. בנתים המחשב לא עושה בעיות כבר שיחזרתי את המערכת למצב קודם. נראה לי באמת האנטי וירוס עשה בעיות אז התקנתי מחדש וזה בסדר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.