פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים ללא ספק המחשב זה חלק גדול בחיי היום יום של כולנו פה אך גם הטלוזייה...יש סדרות איכותיות ויש איכותיות פחות...מה לדעתכם הסדרת דרמה הכי טובה בכל הזמנים והקומדייה הכי טובה?לדעתי בתחום הקומדייה ללא ספק סיינפלד המיתולוגית אין עליה בכלל ולא נראה לי יהיה גם,בתחום הדרמה לדעתי לוקחת ER ובגדול,סדרה מקצועית מושקעת בעלת עומק וכל פרק שם הוא שפוט חוויה טלווזיונית,ללא ספק אחת מיצירות המופת.
פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים סופראנו'ס.לוקחים בגדול את רוב הסדרות כיום.בקומדיה אני מסכים, אין על סיינפלד.
פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים מחבר כן די שכחתי את הספוראנוס כי כבר הרבה זמן לא הייתה על המרקע בהחלט אחת הסדרות היותר איכותיות שאי פעם יצרו.
פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים סיינפלד היא הסדרה הכי טובה שאי פעם ראיתי אפשר לראות אותה מלא פעמים ואף פעם לא נמאס .דרמה= גם אצלי סופרנוס לוקחת , גם E.R מעולים ..
פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים קומדיה - סיינפלד וגם העונות האמצעיות של חבריםדרמה - אני לא ממש אוהב דרמות, אבל אם מכלילים גם דרמות על טבעיות אז באפי (ואני מתאר שזה לא כולל)
פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים קומדיה - משפחת סימפסון. ;D אקשן - סאות'פארק...(זה שקני כל הזמן נהרג זה אקשן לא??) דרמה - סופרנוס... :AR15: וזה...יש עוד קטגוריות?? Sci-Fi - Seven Day's :faga4:
פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים באפי זה אקשן אחי , למקרה שאל שמת לב : . האמת שקשה מאוד להגדיר את זה כי יש קטעים מאוד דרמטים אבל יש גם המון הומור ציני וגם מכות אז מה מקבלים ? צחוקים מכות ודרמה - הכל ביחד וזה מה שטובה בתוכנית
פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים אז מה ? יש בהרבה סרטים שילובים של דרמה , אקשן וקומדיה ..אבל עדיין , זאת תוכנית אקשן , זה שיש בה קטעים דרמתיים זה לא משנה .אני אשאל אותך שאלה , מה יש שם יותר אקשן או דרמה ?i rest my case . נ.בנדמה לי שככה רושמים את זה .. תתקנו אותי אם אני טועה .
פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים לאזה לא תוכנית מכות יפנית שכל הזמן הם מרביצים וקופצים יש כמה קרבות בתוכנית אבל רוב הזמן הם מדברים על זה בשילוב דרמה ומציאת פתרונות
פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים קומדיה - ללא שום צל של ספק משפחת סימפסון, לוקחת את סיינפלד בגדול, אין עליה, מצחיקה בטירוף.Dough!דרמה - 3rd watch!!!אשקן - אין כזה דבר סדרת אקשן טובה, הכל זבל מפגר... ובקשר לבאפי - I really, but really rest my case!מד"ח - DS9
פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים קומדיה - ללא שום צל של ספק משפחת סימפסון, לוקחת את סיינפלד בגדול, אין עליה, מצחיקה בטירוף.Dough!אשקן - אין כזה דבר סדרת אקשן טובה, הכל זבל מפגר... ובקשר לבאפי - I really, but really rest my case!כנ"ל
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים קומדיה - ללא שום צל של ספק משפחת סימפסון, לוקחת את סיינפלד בגדול, אין עליה, מצחיקה בטירוף.לא בדיוק..סימפסון בהחלט מצחיקה בטירוף אבל זה פשוט סוג הומור אחר.. אין מה להשות בין השתיים (ד"א אני בלבטים מתמידים בין: סאות' פרק\פיוטרמה\סימפסון).מד"ח - DS9ללא ספק. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.