עבור לתוכן

צריך המלצה למצלמה דיגיטלית

Featured Replies

פורסם

צריך המלצה למצלמה דיגיטלית תקציב עד 1300 ש"ח

*חייב שתהיה שליטה ידנית

עד אתמול היה לי את המצלה הזאת (אחלה מצלמה) Sony DSCP73

אני מתלבט עכשיו בין Sony DSC-S60 לבין Canon PowerShot A85

מה אתם חושבים?

פורסם

שתי המצלמות שהוזכרו באמת הן באמת לא משהו מיוחד, אבל יש פוג'י הרבה יותר מעניינת בתקציב הזה, ה-F700. המחיר שלה ירד מ-2700 ש"ח לפני שנתיים ($600 מחירון בחו"ל) לפחות מ-1200 ש"ח היום, אבל היא עדיין מציעה תכונות מעולות:

1. שליטות ידניות מלאות + פורמט RAW

2. גוף מתכת מסיבי

3. מסך LCD? 1.8 אינצ' עם 134,000 פיקסלים

4. ווידאו באיכות מעולה - 640x480x30fps

5. מהירות גבוהה מהממוצע, אבל לא בסטנדרטים של המצלמות של ריקו.

למצלמה יש חיישן SuperCCD עם 6 מיליון קולטנים, ואיכות שאמורה להיות מקבילה ל-3MP אבל בעצם גבוהה יותר. היא מקבילה, לדעתי, למצלמת 4MP טיפוסית.

ה-F700 היא לדעתי הדיל הכי טוב שיש היום בארץ למצלמה קומפקטית, להוציא את ה-Caplio R1 של ריקו שנמכרת ע"י אחד האתרים ב-1000 ש"ח (!)

פורסם
  • מחבר

תודה אחי....יש אולי עוד המלצה טובה?

פורסם

אני דווקא ממליץ אל אחת ממצלמות קאנון מסידרת powershot...סידרה ממש מעולה לטעמי...וגם מצויינת למתחילים\צורכי משפחה.

פורסם
  • מחבר

אם להגיד לך ת'חלס אני בכלל לא בשלב של מתחיל...

למדתי 4 שנים צילום+בגרויות בזה

אני אחד שחיי על צילומים

אבל אני לא יודע מה לקנות בגלל התקציב לי...לכן פניתי לפה

פורסם

תוכל להגדיל את התקציב?

יש אפשרות לרכוש את ה-A610 שתציע לך הרבה אפשרויות עם איכות תמונה טובה, שלל הגדרות ידניות, מסך 2" מסתובב לצילום בזויות קריטיות ועוד..

פורסם
  • מחבר

לחבר שלי יש את הדגם A95

הוא מוכן למכור לי אותה ב-1200 ש"ח שזה כולל נרתיק+זיכרון 256+32+ספר+סוללות עם מטען+כבל

שווה?

מה דעתכם בכלל על המצלמה הזאת?

דרך אגב...משו שלא העזתי לשאול

כשהמקרו יותר גדול בס"מ זה אומר שזה יותר טוב? (הכוונה בחיישן) בחיים לא התעניינתי בזה...הייתי רוצה לדעת על זה כמה פרטים

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה...אני חייב שתענו לי על השאלה

תודה

פורסם

ההיפך הוא הנכון. אם לדוגמא כתוב 10ס"מ במפרט זה אומר שהכי קרוב שאתה יכול לצלם זה 10ס"מ מהעדשה. אם זה 1ס"מ זה כמובן עדיף ולא נראה לי שצריך להסביר למה...

4 שנים למדת צילום ואתה לא יודע דבר בסיסי שכזה? ::)

פורסם
  • מחבר

חחח עכשיו אני יודע מה זה....יצא לי לקרוא על זה היום...

(דרך אגב לא למדתי צילום דיגיטלי)

פורסם

לפי מיטב ידיעתי זה נתון שקשור בעדשה עצמה ככה שלא נראה לי שיש קשר לזה שלא למדת צילום דיגיטלי, זה תקף גם למצלמות שהן לא דיגיטליות ( או שלא? )

פורסם

תקף לגבי כל סוג של צילום :)

פורסם

אז צדקתי :cool2:

פורסם
  • מחבר

טוב...אז בת'חלס לי לא יצא ללמוד את זה

בכל מקרה...מה אתם ממליצים לעשות בקשר לקניה של המצלמה?

לקנות את ה-A95 ב-1200 ש"ח שזה כולל נרתיק+זיכרון 256+32+ספר+סוללות עם מטען+כבל (מחבר)

או לקנות את ה-610 ב-1440 שזה בלי כרטיס זיכרון ומטען לסוללות

אני ראיתי כמה אתרים בזאפ שמוכרים את המצלמה ב-1440+ -

אני לא יודע למה אבל ניראה לי שאם אני אקנה מצלמה מאחד האתרים האלה אני אדפק ממשהו, כמו האחריות והשירות

מה אתם חושבים הכי נכון לעשות?

פורסם

בכל מקרה לא לקנות את ה-A95. זאת ההמלצה הראשונה שלי. היא הייתה פשרה נחמדה בעבר, אבל לא מול ההיצע שיש היום. בין ה-F700 ל-A610 זאת כבר התלבטות יותר קשה, אני מציע לך לבדוק את שתיהן ביד לפני שאתה קונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים