עבור לתוכן

מה אתם אומרים על רדיאון 7500?

Featured Replies

פורסם

במחיר של 400 ש"ח.

שווה?

פורסם

אם אתה מדבר על כרטיס של חברות כמו POWER COLOR, POWER MAGIC' PALIT וכו' אז התשובה היא בפירוש לא !

אם מדובר בכרטיס של HERCULES, ATI, GIGABYTE אז כן.

פורסם
  • מחבר

מדובר בכרטיס ATI OEM Radeon 7500 64MB SDRAM Dual Head w/TVOUT & DVI

למטה כתוב ATI/Saphire OEM Radeon 7500 64MB

פורסם

כרטיס של Sapphire, בפירוש לא.

פורסם
  • מחבר

וכי למה?

דרך אגב, הכרטיס הנוכחי שלי הוא של PixelView, מעולם לא עשה לי בעיות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אני לא אפרסם כאן לינק למוצר, אז מה אתם אומרים על כרטיס של GIGABYTE?

Gigabyte RADEON 7500 Pro 64MB TwinView TV-Out Retail VideoCard

פורסם

הג'יגהבייט הם מעולים...

ודרך אגב,כרטיסי "ספיר" הם בושה לשם של ATI,בתור חטיבה של Pc Partner הם עומדים בדרישות שהם הציבו לעצמם בהצלחה מרובה למדי:מכירת כרטיסים באיכות הרכבה של גוש חרא ביום חם והפצתו לכל העולם במסווה של איכות,אהה, ועוד משהו,הם היחידים שהצליחו להרוס את איכות התמונה של ATI בצורה טוטאלית מחרידה ומזעזעת.

פורסם
  • מחבר

חחחח

לאמבר ג'ק ג'ים, אני שולח לך לינק עם מה שאני רוצה לקנות בהודעות אישיות.

פורסם

הג'יגהבייט הם מעולים...

ודרך אגב,כרטיסי "ספיר" הם בושה לשם של ATI,בתור חטיבה של Pc Partner הם עומדים בדרישות שהם הציבו לעצמם בהצלחה מרובה למדי:מכירת כרטיסים באיכות הרכבה של גוש חרא ביום חם והפצתו לכל העולם במסווה של איכות,אהה, ועוד משהו,הם היחידים שהצליחו להרוס את איכות התמונה של ATI בצורה טוטאלית מחרידה ומזעזעת.

הם לא היחידים. POWER MAGIC עשו את אותו הדבר.

פורסם

וגם Power Color וPalit וHIS ועוד חברות קטנות מסריחות רבות,הקטע ההוא נועד להעצמת הנחיתות של הכרטיס.

איך זה שדווקא הדרעק מוצא מפלט בארצינו בכמויות כאלו?

פורסם

זה לא רק בארצינו אבל מה שכן רק בארצינו זה הצרכן הישראלי הטיפש אשר בשבילו ככל שהמספר יותר גבוה ("P4 מדהים 1.5GHZ עם ביצועים מעולים ומחירים חסרי תחרות.... רק 3000ש"ח..." - ציטוט מחנויות עשקניות שאני מעדיף לא לציין את שמן) והמחיר יותר נמוך העסקה היא יותר משתלמת, ולרוב הישראלי הטיפש לא בודק את איכות החלקים שהוא מקבל עם אותו P4 ובסוף נתקע עם וודו בנשי מסכן וזכרון SDRAM - ואותו הישראלי הולך בסוף עם מכנסים מלאות גאווה והשווצה עד כמה שהוא חכם ועוד איזו עסקה נהדרת הוא מצא... ::)

עצבים.... >:(

פורסם

הג'יגהבייט הם מעולים...

חברה אולי תפסיקו להגיד דברים כאלו כי אתם לא ניסיתם את הכרטיסים! זה שמועות! אחרי שתנסו אותם תראו!

פורסם

הג'יגהבייט הם מעולים...

חברה אולי תפסיקו להגיד דברים כאלו כי אתם לא ניסיתם את הכרטיסים! זה שמועות! אחרי שתנסו אותם תראו!

מותק שלי, למה אתה חושב שאלה סתם השמצות ? ניסיתי ועוד איך את ה-RADEON 7500 של POWER MAGIC והחזרתי אותו במהירות לחנות וקיבלתי זיכוי. זה כרטיס קבר.

פורסם
  • מחבר

מצאתי 7500 לא LE במחיר יותר זול מה7500 LE!

אבל הוא של חברה בשם A-TEK

http://www.a-tektm.com/products_gc_ati_radeon_7500_DDR_64.html

מה דעתכם?

שווה 428 שקל?

אתם יכולים בבקשה להתרכז בעיקר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים