עבור לתוכן

בעיה עם מחשב של AMD וGYGABYTE

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב מסוגAMD לוח אם של GIGABYTE

קניתי הכול בחלקים והרכבתי אותו .התקנתי מערכת WINDWOS XP אחרי שהמחשב קולט את הכרטיס תלת מימד לוקח לו 5 דקות עד שהוא ממשיך הלאה.

לאחר ההתקנה הפעלתי מחדש את המחשב והוא עדיין ביקש ממני BOOT CD

למעשה המחשב עולה רק עם הדיסק של הWINDOWS וצריך להתקין כול פעם מחדש.

אמרו לי לעדכן את גירסת ה BIOS שזו הבעיה.

התקנתי מחדש WINDOWS התקנתי את עידכון גירסת הBIOS וזה לא עזר.

יש רעיונות?

פורסם

לא ממש הבנתי אותך , תנסה אחרי שאתה מתקין להוציא את הדיסק של הוינדוס ולעשות ריסט

פורסם

כיוון שאני מכיר את הבעיה אני אסביר.

הבחור קנה GA-K8NF-9, מעבד 3000+ Venice יחד עם שני Corsair value 512MB כל אחד, 6600GT של אלבטרון וספק של Hec, זה שבא עם המארז 6A19 או משהו כזה. אה וגם דיסק קשיח 80GB של WESTERN בגירסת IDE

הוא התקין הכל, התקין Windows כולל תוכנות וכו', הריץ COD2 אבל המחשב כבר מהתחלה ראשונית עולה לו לאט!

הוא עשה reboot והמחשב לא עלה: לאחר כ-2 דקות המתנה, גילוי אוטומטי של דיסק קשיח איטי וכו' עולה ההודעה להכניס דיסק Boot.

אין זכר להתקנה של חלונות, כלום.

התקין מחדש את חלונות, עשה REBOOT ושוב התופעה חזרה.

התקשר ללוג'יק PC שם נאמר לו שיעדכן ביוס ואם לא עוזר אז כנראה לוח לא תקין או לא מתאים ויש להחליפו. הביוס עודכן לגירסה F9 דרך תוכנה של חלונות

ונחש מה קרה באיתחול? נכון, הכל נמחק.... הודעה להכניס דיסק BOOT וכו'

קיצר המלצתי שישים פה הודעה לקבל עצה והנה אנחנו כאן. המחשב אצלי, הכל נראה תקין בחיבורים אבל עוד לא ניסיתי להתקין חלונות מחדש, נראה לי טיפשי בשלב זה.

ביטלתי כל מיני תכונות בביוס אבל אין לי ממש פיתרון, חיפשתי פתרונות באינטרנט ולא מצאתי, גם לא באתר המאד דל של החברה.

עזרה ועצות בבקשה לכאלו שיש להם מושג, תודה :)

נ.ב. כפי שאמרתי העליה מאד איטית , מעבר בין שלב לשלב ב-BOOT הוא מאד איטי

פורסם

דברים שאנסה בקרוב:

1.) התקנה של חלונות מחדש, 2000 ולא XP(יש בדיסק הקשיח 8GB פנוי מתוך 15GB, במחיצה, משמע שהחומר כן עליו)

אבל משום מה לא עולה :\

2.) אם לא יעבוד אנסה דיסק קשיח אחר, אולי אזור BOOT של דיסק קשיח דפוק?

אשמח לתגובות.

הוספתי תגובה ולא ערכתי תגובה קודמת מעל כי רציתי לבצע הפרדה בין שתי ההודעות, מקווה שאחראי פורום מקבל בהבנה, תודה :)

עריכה:

לא ייאמן, אכן הבעיה היא דיסק קשיח. החלפתי דיסק קשיח והמחשב עובד מדהים! תודה וביי :cool2:

פורסם

מה הולך פה??

זה רק אני או ש DrizziTx הוא גם zack??

פורסם

נראה לי שאני יודע מה הבעיה, הדיסק SATA? אתה מתקין את הוינדוס על אויר אם אתה לא מתקין דרייבר לSATA

פורסם

לא הדיסק אינו SATA, כפי שרשמתי קודם זו גירסת IDE מה שעוד יותר מפתיע לאור הבעיה המוזרה ... דיסק חדש לחלוטין אבל כנראה פגום.

אני לא חושב שהבעיה יכולה להיות בלוח, נראה לי מוגזם שללוח תהיה בעיה עם LINE מסויים של דיסקים קשיחים לא?

בנוגע ל-Zack אני אמרתי לו להיכנס לכאן להירשם ולכתוב את הבעיה כי לא ידעתי מאיפה להתחיל לפתור את הבעיה. בינתיים הוא הגיע אליי

וגם ראיתי את התגובה להודעה שלו אז הסברתי את הבעיה כפי שביקשו. זהו .... עכשיו נראה אם לוג'יק יחליפו את ה-HD בקלות או שירצו

לבדוק אותו קודם, יום שישי היום ואין מי שיבדוק אותו אז אולי Zack יצטרך לחכות עד יום ראשון ... זמן קצר אמנם אבל עדיין מבאס :kopfpatsch:

פורסם

מהניסיון שלי הבעיה זה הHD שלך!!!!!

אם הוא נמצא במצב של MASTER והוא מחובר לבד אז נפתרה הבעיה.

בכל מקרה אם הוא מחובר על IDE שלך לבד אז תשים אותו על CS או איך שקוראים לזה אבל אל תשים אותו במצב של MASTER או SLAVE.

תעדכן אותי מה קרה.... :yelclap:

זו בעיה ידועה אצל WD

;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים