עבור לתוכן

אביזרים לאיפוד - חשוב מאוד

Featured Replies

פורסם

שלום אז ככה עקב אפרשי המחירים בארץ לעומת חו"ל החלטתי לקנות את האייפוד VIDEO 30GB החדש מחו"ל אך יש 2 בעיות

1. האתר שממנו אני חייב לקנות מוכר את האייפוד ללא מטען לחשמל רק USB אז השאלה האם אפשר לקנות מטען פה בארץ? לינק ומה מחירו בבקשה.

2. האתר שממנו אני חייב לקנות מוכר את האייפוד ללא itunes התוכנה שלה האם אני יכול לטעון שירים לאיפוד דרך התוכנה itunes שנמצאת ברשת בחינם?

האתר שאני קונה ממנו הוא www.bhphotovideo.com

תודה לעוזרים. :screwy:

פורסם

דבר ראשון החנות הזאת היא אחת החנויות הטובות ביותר בארהב לציוד לצילום מקצועני וציוד אלקטוני בכלל.

תקנה מהם, יש לי רק ביקורות טובות מהם.

1. אין לי מושג

2.וכן אתה יכול להוריד את ה ITUNES מהרשת בחינם.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון החנות הזאת היא אחת החנויות הטובות ביותר בארהב לציוד לצילום מקצועני וציוד אלקטוני בכלל.

תקנה מהם, יש לי רק ביקורות טובות מהם.

1. אין לי מושג

2.וכן אתה יכול להוריד את ה ITUNES מהרשת בחינם.

חחח השאלה היא האם אני יכול לטעון שירים גם עם הגירסה החופשית ברשת...

והאם אפשר לקנות מטען בארץ.. זה די חשוב

אהה ואני יודע שהם טובים אבא שלי כבר קנה שני מצלמות משם.. :screwy:

פורסם

שלום אז ככה עקב אפרשי המחירים בארץ לעומת חו"ל החלטתי לקנות את האייפוד VIDEO 30GB החדש מחו"ל אך יש 2 בעיות

1. האתר שממנו אני חייב לקנות מוכר את האייפוד ללא מטען לחשמל רק USB אז השאלה האם אפשר לקנות מטען פה בארץ? לינק ומה מחירו בבקשה.

2. האתר שממנו אני חייב לקנות מוכר את האייפוד ללא itunes התוכנה שלה האם אני יכול לטעון שירים לאיפוד דרך התוכנה itunes שנמצאת ברשת בחינם?

האתר שאני קונה ממנו הוא www.bhphotovideo.com

תודה לעוזרים. :screwy:

1. זה לא האתר, זה פשוט הבאנדל של האייפוד.

כן, אפשר לקנות בארץ, זה עולה 300 שקל למקורי, לתחליפים ראה ב e-buy.co.il בכ - 60 שקל, המקורי בחו"ל עולה 30 $.

2. אתה כן מקבל אייטונס, אין לי מושג למה החלטת שלא, בכל אופן גן של האינטרנט יעבוד.

פורסם

קניתי מהאתר שלהם שם וקבלתי את המטען ואת הITUNES !!

לא יודע למה אתה חושב שלא תקבל, אולי עכשיו כבר לא מקבלים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים