עבור לתוכן

אכזבה - 7800GS בוטל

Featured Replies

פורסם

אתה לא דיברת בציניות לפי מה שכתבת

אחי אם לא שמת לב המשפט שכתבתי הא בעל 2 חלקים...

ולמה לנו להתווכח על זה?

בכמו שכתבו כאן בזמן שהPCI-E בשטח מתכננים כבר את דור ההמשך...

כמו המעבר מAGP-->PCI-E

פורסם

אני לא הייתי בונה על חיים ארוכים ל-PCIE כי את הפס שלו אולי עוד לא ניצלנו אבל את הספק הכח שהוא נותן חיסלנו תוך חצי שנה מאז ההשקה (כל כרטיס מעל 6600GT יש לו חיבור חשמל משלו) לכן אני כמעת בטוח שהחברות כבר מתכננות את דור ההמשך...

ברור, יש להם אינטרס כלכלי שכל הזמן נחליף לוח-אם, וכתוצאה מזה את כרטיס המסך וכל הרכיבים האחרים.

פורסם

אני לא הייתי בונה על חיים ארוכים ל-PCIE כי את הפס שלו אולי עוד לא ניצלנו אבל את הספק הכח שהוא נותן חיסלנו תוך חצי שנה מאז ההשקה (כל כרטיס מעל 6600GT יש לו חיבור חשמל משלו) לכן אני כמעת בטוח שהחברות כבר מתכננות את דור ההמשך...

יש לך טעות קטנה

בין AGPX4 לבין X8 לא היה שום שינוי בהספק ולכן לדעתי הPCIEX16 ישאר איתנו המון זמן

פורסם

נחייה וניראה ;D

פורסם

פיתרון נחמד לבעלי AGP.

לפי הנתונים שלו הוא נראה כמו 6800GT עם תוספת של 25MHZ לליבה אבל מה שמבדיל אותו מה-6800GT הוא טכנולוגיות חדשות יותר וניצול טוב יותר של צינורות העיבוד. אני חושב שהכרטיס הזה יהיה ברמה של 6800U (אולי קצת יותר) אבל הוא (7800GS) עדיף בגלל הטכנולוגיות.

פורסם

ולמה זה פתרון טוב לבעלי AGP ?

ממש לי ניראה לי שניראה כרטיס מהדור החדש עם AGP

פורסם

מצד שני זה ממש מגעיל....

כמה כרטיסים??..

מה קרה???

זה סתם להפגין כוח נגד החברה ATI...להראות לה שיש לה מתחרים אבל מי לעזאזל יקנה ת'כרטיס הזה או אחרת ?

פורסם

ממש לא ניראה לי !!!

ה-AGP גוסס ואין מה לעשות העולם עובר ל-PCIE

but that does not mean they aren't considering releasing an AGP-based GeForce 7800 GS board. Or if you really want to split hairs, there could be a card, but it just isn't based on 7800 GS...

http://www.bit-tech.net/news/2005/12/01/geforce_7800_gs_agp/

פורסם
  • מחבר

אם נווידיה עומדת להשיק כרטיס AGP ללא מקביל PCIe, זה פשוט דורש :kopfpatsch:

ההשערה שלי היא שהמנהלים שם לא מרוצים מכך שדגימות מעבדה התחילו לדלוף לאתרי חדשות כמו Anandtech, ולכן הם משנים את הכרטיס מהיסוד וישיקו אותו מאוחר יותר תחת שם אחר. שוב, השערה שלי בלבד.

פורסם

i think they just want to finish up old stock,they prolly want to finish with the 6800GS and then replace it with a 7800GS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים