פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים אוקיי התקנו על מחשב את הכרטיס הזה:nvidia geforce 2 mx400עכשיו הבעייה שלמחשב חסר את הצבע אדום זאת אומרת איפה שצריך להיות אדום זה כמעט שחור ואני לא מבין את זה ניסיתי לשחק בתיקוני צבע לא עוזר מה הבעייה?
פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים תשנה בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה. על מנת לשנות את הכותרת תשתמש בכפתור להודעה הראשונה שלך. והבעיה נוצרה רק אחרי שהתקנתם את הכרטיס? בוודאות זה לא המסך?
פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים גרש מגיע לך אתה גר בבאר שבע לומד במקיף ג חיי ליד סרוקה! ד"א תתקין מחדש את הדריוורים,ןהגיע הזמן לשדרג כבר את הזבל הזה!
פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים מחבר אוקיי שחכתי להגיד זה לא המסך כמעט בוודאות כי אחריי מכבים אץ המסך אז המסך כאילו בסליפ אז יש לו שם את ההודעה ורואים את האדום מצויין שם אדום וששחכתי כמהב דברים גם בצייר אני נגיד רוצה לשים צבע אדום אז אין שם בבחירת הצבעים הנה תמונה של הצבעים ב-walla כיף (האתר הראשון שעלה לי לראש הוא אדום בכולו אמור להיות) קודם כל תראו איך האתר אמור להיראות http://fun.walla.co.il/ הנה איך שזה אצלי עריכה: זה לא בעייה בכרטיס וזה אותו דבר
פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים מחבר טוב כנראה שאתם צודקים חיברתי מסך אחר והיה צבעים והיה טוב אבל מישהו יודע למה בכל זאת שנגיד אני מכבה את המחשב או השומר מסך של המסך עם צבע בכל מקרה ? יש משהו לעשות עם זה?
פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים שנייה לא הבנתי מה רע בצבעים שבתמונה המצורפת ?כי אצלי זה נירא + - אותו הדבר...
פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים הבעיה במסך. נקודה.תבדוק אם הוא מזוהה נכון בווינדוס, אם כן כנראה שהמסך שבק חיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.