פורסם 2005 בדצמבר 120 שנים אוקיי אז פעם ראשונה שעשיתי את זה לבד התכנתי לאחותי xפ home edition עכשיו נתקלתי בבעיה כנראה שבטעות התקנתי את ה-xp בכונן קשיח אחר וה-xp הקודם נשאר! איך אני יכול למחוק את הקודם בלי שיהיה בעיות והבעייה שאני לא יודע איזה מהווינדוסים הוא הישן ואיזה החדש וזה לא עוזר שאני מבטל ב-boot.ini הוא סתם תופס מקום אנ ירוצה למחוק אותו ואיך אני יכול לדאוג שזה לא ייקרה להבא? יעני איפה טעיתי תודה
פורסם 2005 בדצמבר 120 שנים אני יודע שכאשר מתקינים את ה XP מהדוס הוא בשלב מסוים מזהה שיש מערכת הפעלה נוספת מותקנת על המחשב ושואל אותך אם אתה רוצה לתקן אותה , להתקין את המערכת הפעלה החדשה בכונן אחר כמו במקרה שלך , או לפרמט את הכונן ולהתקין עליו את הווינדואוז
פורסם 2005 בדצמבר 120 שנים האמת שלא יצא לי להתקין XP לא דרך הדוס ... אבל נראה לי שאם אתה משתמש בווינדאוז הנוכחי שלך כדי לפתוח את הדיסק של ההתקנה ולהתקין את הווינדאוז החדש חובה שהישן ישאר ... כי הוא לא יכול להמחק תוך כדי עבודה , או לחילופן שהווינדאוז החדש יותקן על הישןאתה יכול לנסות לפרמט את הכונן של המערכת הפעלה הלא רצויה דרך הדוס
פורסם 2005 בדצמבר 120 שנים מחבר חח אני לא יודע איזה כונן אני צריך לפרמט כי יש לי שתי כוננים ואני לא יודע איזה מבייניהם הוא מה שאני צריך יש רעיונות?
פורסם 2005 בדצמבר 120 שנים התקייה של הווינדאוז צוברת המון זבל עם הזמן ... תשווה את הגדלים של התקיות ואת הגדולה בינהן תמחק ... זה לא הכי בטוח .. קח בחשבון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.