עבור לתוכן

מספר שאלות בקשר ל-xp

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז פעם ראשונה שעשיתי את זה לבד התכנתי לאחותי xפ home edition עכשיו נתקלתי בבעיה כנראה שבטעות התקנתי את ה-xp בכונן קשיח אחר וה-xp הקודם נשאר! איך אני יכול למחוק את הקודם בלי שיהיה בעיות והבעייה שאני לא יודע איזה מהווינדוסים הוא הישן ואיזה החדש וזה לא עוזר שאני מבטל ב-boot.ini הוא סתם תופס מקום אנ ירוצה למחוק אותו ואיך אני יכול לדאוג שזה לא ייקרה להבא? יעני איפה טעיתי תודה

פורסם

אני יודע שכאשר מתקינים את ה XP מהדוס הוא בשלב מסוים מזהה שיש מערכת הפעלה נוספת מותקנת על המחשב ושואל אותך אם אתה רוצה לתקן אותה , להתקין את המערכת הפעלה החדשה בכונן אחר כמו במקרה שלך , או לפרמט את הכונן ולהתקין עליו את הווינדואוז

פורסם
  • מחבר

ומדרך אחרת יעני מדיסק והתקנה רגילה אין אפשרות לבחור?

פורסם

האמת שלא יצא לי להתקין XP לא דרך הדוס ... אבל נראה לי שאם אתה משתמש בווינדאוז הנוכחי שלך כדי לפתוח את הדיסק של ההתקנה ולהתקין את הווינדאוז החדש חובה שהישן ישאר ... כי הוא לא יכול להמחק תוך כדי עבודה , או לחילופן שהווינדאוז החדש יותקן על הישן

אתה יכול לנסות לפרמט את הכונן של המערכת הפעלה הלא רצויה דרך הדוס

פורסם
  • מחבר

חח אני לא יודע איזה כונן אני צריך לפרמט כי יש לי שתי כוננים ואני לא יודע איזה מבייניהם הוא מה שאני צריך יש רעיונות?

פורסם

התקייה של הווינדאוז צוברת המון זבל עם הזמן ... תשווה את הגדלים של התקיות ואת הגדולה בינהן תמחק ... זה לא הכי בטוח .. קח בחשבון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים