עבור לתוכן

OC למתחיל עם INTEL 820 DUAL CORE

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז על איזה ספק טוב דיו אתם ממליצים פה אחד

אשר יסחוב ב 100% את המערכת והוא בסביבות ה 180-200 ש"ח ?

אני מעדיף קישור כמובן

תודה מראש,

פורסם

אתה לא לומד? ניסית לחסוך עם ספקים גנריים ומה קורה?

בשביל ספק איכותי תשלם 300 שקל פלוס.

פורסם
  • מחבר

בוא נגיד ככה:

התקציב שלי עד 200 ש"ח בלחץ :nixweiss:

מה האפשרויות שלי? איזה הספק ? וכו'..

פורסם
  • מחבר

מה לגבי ANTEC SP 350W ?

האם הוא ברמת ה ENERMAX ? כי יש לי עליו מחיר יחסית נוח , השאלה האם הוא יסחוב ?

פורסם

לטעמי אין שום סיבה לקנות אותו. הוא נותן על שני הריילים יחד 25 אמפר שזה פחות ממה שהאנרמקס שעולה פחות נותן על הרייל הבודד.

http://www.antec.com/specs/SP350_spe.html

אני לא מבין איך המחיר שלו אטרקטיבי אם הוא עולה 355?

תראה, ספקי ATX2 בעייתיים במובן מסויים. הם מחלקים את האמפרג' על שני ריילים. למשל 10 ו 15 אמפר במקרה של האנטק שלך. ממה שאני יודע רובם לא מחלקים באמת את הזרם לפי מה שהם מגדירים אלא מרשים עד 20 אמפר על כל רייל בתנאי שאינך עובר על שניהם את הסכום המוצהר (במקרה שלך 25 אמפר). אבל, אם במקרה הם כן עומדים בחלוקה שהם מגדירים אתה יכול להיות בבעיה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

קניתי סוף סוף את ה ANTEC הנ"ל - סוף הדרך של ספק, שקט ואפילו כולל חיבור PCI-EXPRESS שהיה חסר לי בג'נרי

עכשיו אני שקט (הכיס לא כ"כ)

(אגב - הוא נורא כבד יחסית)

כעת, אני רוצה לבדוק את המחשב בעמידה בעומס מבחינת יציבות וטמפ' . איך? מה ? מו? מי?

תודה מראש

פורסם

קניתי סוף סוף את ה ANTEC הנ"ל - סוף הדרך של ספק, שקט ואפילו כולל חיבור PCI-EXPRESS שהיה חסר לי בג'נרי

עכשיו אני שקט (הכיס לא כ"כ)

(אגב - הוא נורא כבד יחסית)

כעת, אני רוצה לבדוק את המחשב בעמידה בעומס מבחינת יציבות וטמפ' . איך? מה ? מו? מי?

תודה מראש

כמה שהספק יותר כבד זה מעיד על זה שהוא יותר איכותי. אני גם בדיעה של INTEGRAL אם המערכת שלך רצינית וחשובה לך ואתה עוד רוצה לבצע בה אוברקלוק בהמשך, אתה חייב להשקיע בספק טוב, אני הייתי הולך על אנרמקס.

לבדיקת יציבות אתה יכול להריץ את PRIME95 וS&M שמעמיסים מאוד על המחשב. מכיוון שגם מדובר בכרטיס מסך שהודיע לך על בעייתיות מבחינת המתח אז אתה יכול לבצע גם בדיקה עם 3DMARK משום שהתוכנות האחרות לא בודקות ביצועי כרטיס מסך והתוכנה הזאת מיועדת  למטרה הזו. לגבי טמפרטורה אתה יכול להשתמש בתוכנה שמציגה טמפרטורות כמו HMONITOR, EVEREST או תוכנה שהגיעה ביחד עם הדיסק של לוח האם שלך. אם בזמן המאמץ הוא מגיע מעל ל45 מעלות אז אין לך אפשרות לבצע אוברקלוק רציני כמו שצריך, אפשר אולי אוברקלוק קטן. מכיוון שלא מומלץ שהמעבד יעבור את ה55 מעלות כשנמצא תחת אוברקלוק ומעל 65-70 אתה כבר יכול לראות את הסוף של המעבד

פורסם
  • מחבר

על מה אתה מדבר , המעבד הזה תנור הוא בדר"כ על 55 מעלות בעבודה רגילה

פורסם

אם כך אז אין על מה לדבר מבחינת אוברקלוק תחכה כמה זמן תהנה מהמחשב ושתחסוך מספיק תקנה קירור למעבד.

הייתי מציע לנסות להחליף משחה טרמית אבל בגלל שהוא חדש אז כנראה שזה לא ישפר את המעלות בצורה משמעותית.

פורסם

גם לי יש 820 שעובד על תדר 3.4

יש לי קירור ASUS STAR ICE

http://www.driverheaven.net/reviews/asusicecooler/

והמערכת שלי עובדת בין 60 - 78 מעלות, בעבודה רגילה קצת דברים פתוחים וכו המעבד על 70 מעלות כשהמאורר של המעבד על מקסימום

האם אני צריך לדאוג או שיש למעבד הזה יכולות להגיע לטמפ' גבוהות יותר מאחרים, כי למשל ה 2.4 שהיה לי לא עבר את ה 32 מעלות...

לגבי ספק אני לא דואג יש לי את אחד הספקים הטובים בעולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים