פורסם 2005 בדצמבר 120 שנים האם אתם ממליצים על OC קטן למחשב כזהיש לי לוח ג'יגהבייט 945P-G + זכרון 1GB DDR2 קינגסטון הקירור של המעבד הינו המקורי שמגיע ב RETAIL BOX ובמצב מנוחה המעבד על 55 מעלות ובמאמץ כ 65אני לא יודע איך ניתן להגביר את מהירות המאוורר למעבד זה נראה לי אוטו' ( יש לי גם מאוורר קטן לקירור המארז).בקיצור, האם הטמפ' האלו נורמליות ?אני מפחד שב OC המעבד יתחממם עוד יותר
פורסם 2005 בדצמבר 120 שנים אתה מתכוון לשרוף את המחשב שלך? כי לעשות אוברקלוק למפרט עם פנטיום D וספק ג'נרי יחד עם קירור זול תהיה טעות ענקית!
פורסם 2005 בדצמבר 120 שנים אתה מתכוון לשרוף את המחשב שלך? כי לעשות אוברקלוק למפרט עם פנטיום D וספק ג'נרי יחד עם קירור זול תהיה טעות ענקית!
פורסם 2005 בדצמבר 320 שנים בשביל לעשות אוברקלוק למעבד כזהאתה צריך קירור יותר חזק מהסטוק.אם אתה מעוניין באוברקלוק, תשקול קירור חזק יותרכמו כן, בלי קשר לאוברקלוק, תחליף ספק
פורסם 2005 בדצמבר 420 שנים מחבר או קיי נניח שאני יורד מOC לעת עתה, האם הקירור סטוק יספיק לי ?ולגבי הספק, איזה הכי מומלץ בטווח של עד 200ש"חיש לי 6600GT פרט לכך וHD בודדאגב, האם זה יהיה בסדר להריץ תוכנת מאמץ כמו PRIME 95 כדי לבדוק שהכל יציב ואת הטמפ' ?אין חשש לשריפת המעבד?
פורסם 2005 בדצמבר 420 שנים עם ספק כזה יכול לקרות הכל ואני בספק שתמצא ספק טוב עד 200 שח המעבד הזה מאוד מתחמם ויש כאלה שאף הגיעו ל 85 מעלות עם קירור טוב אז זהירות
פורסם 2005 בדצמבר 420 שנים קנה את ההאק 300 הוא אחלה ספק... מיכוון שזה אינטל ..ועוד דואל אז אולי תשקול להוסיף עוד קצת כסף לספק וגם הטמפ לא משהו
פורסם 2005 בדצמבר 420 שנים די עם השטויות, בלי אוברקלוק לא צריך להחליף קירור! שאינטל תחליף לך את המעבד כשהוא נשרף, שזה תרחיש היפותטי לגמרי כי זה לא קורה.ספק זה סיפור אחר, שם אתה יכול לאבד עוד רכיבים יחד עם הספק, אבל אתה גם יכול לחיות שנים עם ספק גנרי.
פורסם 2005 בדצמבר 420 שנים מחבר אז זהו שניסיתי היום עוד ספק ג'נרי 400W חדש ושוב הפעלת המחשב WINDOWS מתקבלת הודעה מטעם NVIDIA האומרת שבגלל חוסר מתח מספק וכדי לשמור על המערכת יציבה היא מורידה בביצועי הכרטיס מסך ! זה כבר ספק מס' 2 ג'נרי מפירמה שונה. על איזה ספק נורמלי וזול יחסית שיסחוב את המערכת אתם ממליצים ? רצוי קישור, תודה
פורסם 2005 בדצמבר 420 שנים HEC 400WFSP 400Wיכול להיות ש-350 גם יספיק, אם כבר קונים, מוסיפים עוד כמה ג'ובות כדי לישון בראש שקט
פורסם 2005 בדצמבר 420 שנים גם ה FSP 300W יעשה את העבודהוגם Hec 300Wוגם Sirtec 310WJust Pick Oneכולם סביבות 160 שקל
פורסם 2005 בדצמבר 420 שנים לאוברקלוק על פנטיום D הייתי לוקח משהו יותר חזק כמו זה למשל:http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=5497הוא יתן לך 26 אמפר על ה 12 וולט.ה 300 וואטים האחרים יתנו לך 15-16 אמפר, מה שיכול להגביל אותך ב OC ולהיות גבולי עבור המעבד הזה. הפנטיום D לבד לוקח בעומס כ 11 אמפר ללא אוברקלוק.אין מה לעשות - ספק טוב זה הבסיס לכל מערכת. אל תחסוך פה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.