עבור לתוכן

בעיה ענקית בIRiver H10 חדש עזרה פליזזז

Featured Replies

פורסם

קניתי היום H10 של אייריבר והוא עושה לי בעיות...

קודם כל : לפעמים הוא גורם לווינדוס שלי לא לעלות טוב (אני צריך לנתק את הH10 מהUSB כדי שהמסך של הסיסמת כניסה לWindows XP יעלה

אחר כך הוא די מאט את המחשב למשל האקספלורר לא מעלה אתרים כשהוא מחובר למחשב.

ועוד דבר כשהH10 מחובר אז רשום לי על המסך "USB Connected"

וכשאני מנתק אותו אז רשום לי "System Files Missing - to restore the system files connect H10 to iriver plus"

נגיד חיברתי אותו והעלתי את התוכנת iriver plus , מה עושים?

ד'א קניתי אותו מבאג אין לי מושג אם הוא אירופאי או USA אני משער שאירופאי

פורסם

תעדכן את הFIRMWARE של המכשיר שלך:

http://www.iriver.com/html/admin/etc/adet_download_process_1.asp?fileName=H10_5G6G_UMSUpdate_v251.zip&pathFlag=EG_DOWNLOAD_UP_PATH

זה נראה לי שיסדר לך גם את בעית ה SYSTEM FILES

האם ניסית את הנגן שלך על מחשב אחר ?

אגב, הוא אירופאי (מכיוון שקיבלת את תוכנת IRIVER PLUS והוא מזדהה ככונן נייד רגיל)

פורסם
  • מחבר

תעדכן את הFIRMWARE של המכשיר שלך:

http://www.iriver.com/html/admin/etc/adet_download_process_1.asp?fileName=H10_5G6G_UMSUpdate_v251.zip&pathFlag=EG_DOWNLOAD_UP_PATH

זה נראה לי שיסדר לך גם את בעית ה SYSTEM FILES

האם ניסית את הנגן שלך על מחשב אחר ?

אגב, הוא אירופאי (מכיוון שקיבלת את תוכנת IRIVER PLUS והוא מזדהה ככונן נייד רגיל)

זאת הבעיה!!

אני לא יכול לדעכן אותו כי ווינדוס בכלל לא מזהה אותו!

לא מופיע לי שום אייקון במחשב שלי... לעיתים רחוקות פתאום המחשב מזהה אותו ואז כל המחשב נהיה איטי ואי אפשר להעלות כלום עד שאני לא מנתק את הH10...

פורסם

תנסה לחבר במחשב אחר ושם לעדכן את ה-FIRMWARE .

זה כולה קובץ מסוג HEX אתה שם אותו בתיקייה הראשית של האייריבר, מחבר את המטעין של החשמל למכשיר(וכמובן שיהיה מחובר לחשמל) ונכנס להגדרות ולוחץ על Update Firmwire ומחכה עד שהנגן יתכבה.

ולפי דעתי סתם אם אתה לא רוצה להרוס את המכשיר, כל פעם לפני שאתה מנתק את האייריבר מהמחשב תלחץ כתפור ימני על הסמל של אייריבר+ ותלחץ על Disconnect ואז תוציא את המכשיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים