פורסם 2005 בנובמבר 3020 שנים יש לי כרטיס קול משולב על לוח אינטל Sorento 945. יש לי כרטיס קול חיצוני של קריאטיב וכשאני מנסה להוריד את הדרייבר של קול המשולב ברגע שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא נותן לי הודעה שיש חומרה לא מותקנת ומתחיל בהתקנה של הכרטיס המשולב.הכרטיס קול החיצוני מותקן ועובד.מה אפשר לעשות?תודה לעוזרים
פורסם 2005 בדצמבר 120 שנים תיכנס לביוס ותבטל אותו. אגב אין לוח אם כזה. לוח אם דגם: Intel® SORENTO® 945 סוג ציפסט: intel 945 מהירות FSB: 1066 MHz כרטיס קול משולב: 6 ערוצים 5.1 כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16: כלול יציאת USB 2.0: 6 סה"כ תמיכה ב-2 Dual channel DDR: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA 2: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה ב- DivX 9.0: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול רק מה ? באתר של אינטל הוא לא קיים אבל פה בארץ חגגים עליו
פורסם 2005 בדצמבר 120 שנים הנה רשימת הלוחות שאינטל מסדרות הציפסטים ה-945 למיניהן, תסיק לבד את המסקנות:http://www.intel.com/products/desktop/motherboard/index.htmעכשיו, בשביל הדיוק, תוריד Everest ותבדוק איתה איזה לוח אם יש לך.
פורסם 2005 בדצמבר 120 שנים מחבר תיכנס לביוס ותבטל אותו.אגב אין לוח אם כזה.קיים לוח כזה ועוד איך.... ב-אוורסט הוא מופיע כ- Intel Sorento D945GNTבאתר של אינטל הוא מופיע פשוט בלי השם, אז תבדוק טוב לפני שאתה יוצא בהצהרות.ותודה על העצה, בטלתי בביוס והכל הסתדר.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 120 שנים מחבר נכון, לא קיים לוח Sorento 945 אבל קיים Sorento D945GNT, יש הבדל.זה אותו לוח בידיוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.