פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים אין סיכוי שזה GF4 4200אולי זה הכרטיס הזה של SIS שפעם ניסו לעבוד על אנשים וקראו לו G-FROCE 4 128או איזה גירסא גרועה של אחד מהMXאבל אפילו בחו"ל זה לא עולה כל כך זול וגם גנב יבקש יותר על כרטיס כזה
פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים מחבר מה אתה מדבר עם סימני קריאה ושאלה, עכשיו פחתי את המחשב וראיתי את הכרטיס שלי (בגודל של תקליטון 1.44) והא כל כך משוכלל שהוא לא צריך מערכת קירור ואיוורור, (אין עליו כזאת) אז אנא ממך הכרטיס שלי תותח כי אני יכול להריץ עליו rayman 1 שהוא המשחק האהוב עליו ביותר ואני לא ישלם על השם של ASUS עוד כסף
פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים מחבר תודה לכל מי שחושב שהכרטיס שלי תותח, הרבה זמן רציתי לקנות כרטיס תותח כזהוהתלבטי בין הכרטיס של הנוכחי שיש לי לבין הATI RAGE PRO ;D
פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים למה אנשים כאלה עוד מסתובבים פה בפורום ? ??? טרולים החוצה ומספיק עם הכינויים המפגרים, מטופשים וילדותיים כמו "תותח" "פיצוץ" וכו'. עוד מעט מישהו יתלהב מהכרטיס מסך שלו ויכנה אותו "שאהיד" מרוב התלהבות.
פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים הת'רד ננעל כתוצאה משתי סיבות:1) הוא התדרדר לרמה של שפה לא נאותה.2) ספאם של Cohavi.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.