פורסם 2005 בנובמבר 3020 שנים אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני מתלבט:-האם שווה להשקיע בDUAL CORE או שכדאי להשקיע את הכסף בעוד RAM?-האם כדאי לקנות RAM של KINGSTON או OCZ?-האם באמת יש יתרון בלקנות M.BOARD של INTEL?-האם יש טעם ב SATAII ?-איזה מארז מומלץ ולא הכי יקר יש שיהיה שקט ומספיק מאוורר?אודה מאוד לכל מי שיעזור...
פורסם 2005 בנובמבר 3020 שנים שווה להשקיע בדואל קור רק אם אתה משתמש בזה...אם אתה עושה שני פעולות כבדות בו זמנית לעיתים קרובות. ה RAM של OCZ הוא יקר יותר ומתאים ל OC...ו KINGSTON זה חברה של VAULE...(פשוט.). מה הקשר? אם אתה קונה מעבד אינטל אז אתה חייב לוח שמתאים לאינטל, אם אתה קונה AMD אז אתה חייב לוח של AMD לדעתי, אין היום טעם ב SATA2. ההרד דיסקים של ה 7200PRM לא מנצלים את הSATA2....אבל אם יש לוח טוב עם SATA2 אז זה יהיה רק יתרון... המחיר ממש קרוב!
פורסם 2005 בנובמבר 3020 שנים מחבר לפי מה שהבנתי מחברים שלי יש יתרון בלקנות לוח מקורי של אינטל ולא של חברות אחרות... האם המצב הוא אחרת?על איזה זכרון של איזו חברה כדאי ללכת?לגבי כרטיס מסך... אני ממש מרוצה מהRADEON 9600 256MB שלי כרגע (AGP) אבל בגלל שאני משדרג לוח אם אני אשדרג גם את הכרטיס, האם שווה לעבור לNIVDIA לדגם של 6600GT? או להמשיך עם RADEON X700 או X800?אני לא מתעניין בכל המודינג של המארזים אני מחפש מארז שיעשה את העבודה, יש דגם מומלץ?
פורסם 2005 בנובמבר 3020 שנים עדיף מעבד של AMD תקח זיכרון פשוט של אחת מהחברות KINGSTON,TWINMOSS,SAMSUNG,CORSAIR כרטיס מסך קח 6600GT שעולה 790שח... אם יש לך תקציב יותר גבוהה, 1200 למשל, אז קח את ה X800GTO תתחדש אחי
פורסם 2005 בנובמבר 3020 שנים מה השימושים שלך במחשב?אם זה משחקים/עריכה גראפית/עבודה משרדית אז ה AMD יעבוד יותר טוב.האינטלים טובים יותר רק בקידוד וידיו, דחיסה וריבוי משימות.
פורסם 2005 בנובמבר 3020 שנים מחבר המחשב ישמש לכמה דברים אבל העיקרון שלי הוא כזה:אני רוצה להיות מסוגל להריץ משחק כבד סטייל FARCRY ובאותו זמן להריץ Virtual Machin שיוריד לי דברים מהאינטרנט...אני עומד להיות סטודנט בבאר שבע ואני אצטרך גם לתכנת... אז כח חישוב ועיבוד חשובים. לכן חשבתי על ה-DUAL CORE...
פורסם 2005 בנובמבר 3020 שנים אתה צריך אינטלחסר רק תקציב ונבנה .ואם אתה משתמש שהקו של האינטרנט שלו הוא 1.5 שום מפרט לא יעזור לךאתה לא יכול להוריד\להעלות קבצים בזמן שאתה משחק ברשת.
פורסם 2005 בנובמבר 3020 שנים מצויין אז אין בעיה ועכשיו אחרי שביקשנו שלוש פעמים מה התקציב ? (ולא אנחנו לא נזיל ריר )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.