עבור לתוכן

מאיפה קונים את הבד שעוטף את הסאב

Featured Replies

פורסם

איפה אני יכול לקנות את הבד שעוטף את התיבה של הסאב זה כמו שטיח דק לא יודע איך זה נקרא אני צריך חנות לזה באזור בת-ים

פורסם

ניסת חנות של אודי ומערכות בבת-ים..(אזור תעשיה משהו..)??

פורסם

אתה מדבר על פילטר האבק??.

פורסם

אתה מדבר על פילטר האבק??.

לא הוא מדבר על בד "אקוסטי" שעוטפים איתו תיבות וחללים שונים...(כמו פגז של אוטו..)

פורסם

מזה בכלל לעטוף ת'סאב אפשר תמונה לזה ?

פורסם

מה זה עושה, ולמה זה טוב?

פורסם
  • מחבר

זה בישביל אקוסטיקה יותר טובה וגם זה הרבה יותר יפה והרבה יותר מחזיק טוב את הצליל ושומר על איכות התיבה של הרמקול

פורסם

א: הוא לא משנה שום דבר בצליל בתדים שבהם הסאב עובד. התדרים האילו צריכים מלכודות באס בגודל של הסאב כולו ולא חתיכת בד שלא עושה כלום.

ב: הוא כן עושה 2 דברים. הראשון הוא כמובן שיפור חזותי של הסאב (תלוי מתי) והשני הוא מניעה של הצטברות אבק על הממברנה.

ג: את החומר תוכל להשיג אצל רפי האוזמן בחולון, והוא יוכל אפילו להכין לך את הצורה הנדרשת על גבי מסגרת מתאימה בתמורה לסכום סמלי יחסית. יש אפשרות להזמין מהמון חנויות בחול, בארץ אני לא בדיוק יודע מה קורה מבחינת מקומות ספציפיים, אבל זה אפשרי בהחלט להשיג שכן אני מכיר כמה אנשים שקנו בארץ.

אם אתה רוצה את המספר טלפון של רפי האוזמן (נראה לי שעוד יש לי זרוק איפשהו) דבר איתי בפרטי ואני אשלח לך.

Anatoli.

פורסם

אם הממברנה של הסאב-וופר נמצאת בתחתית של הסאב-וופר ולא בחזית, אז לא אמור להצטבר אבק, וגם אין צורך בבד הזה למטרות אסטטיות, נכון?

פורסם

אצלך בבית אין אבק ליד הרצפה???

פורסם

יש. שכחתי שהסאב וופר שואב אויר, ולא רק מוציא אויר. :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים