עבור לתוכן

בעייה מאוד רצינית ומוזרה עם הכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס fx5700 של abit וכשאני פותח את המחשב שלי אז ישר יש ארטיפקטים מאוד רציניים, אבל.... הכרטיס פועל נורמלי בכל מחשב אחר ואצלי במחשב פועל כל כרטיס מסך אחר חוץ ממנו... אז אני ממש צריך עזרה.... כי אני לא יודע איפה הבעייה, בלוח אם או בכרטיס עצמו? ואם אני ילך להחליף לוח אם אז יש סיכוי שהם יסכימו להחליף לי?

פורסם

אני לא יודע מאיפה זה מגיע אך נסה את זה:

ניסיון א'-אם יש C@ תוריד אותו לסטוק

ניסיון ב'-תנסה להחליף לדרייבר יותר ישן

ניסיון ג'-נסה להוריד לAGPX4

אך בכול זאת חכה לעוד כמה תגובות...

פורסם
  • מחבר

כל מה שאמרת......עשיתי........ובקשר לagpx4....החלפתי אבל עד עכשיו הכרטיס רץ אצלי רגיל גם על agpx8 אבל עכשיו הוא לא פועל לא על זה ולא על זה.....יש מצב שאפשר להחליף את הלוח באחריות?

פורסם

באיזה לוח מדובר?

פורסם
  • מחבר

abit is7-e......זה מוזר..עד עכשיו פעל ופתאום לא פועל...אם אני ילך לksp ויראה להם שהכרטיס לא פועל על הלוח הזה אבל על כל לוח אחר כן אז הם יחליפו לי?

פורסם

כדאי לך להפנות את השאלה שלך ל"לוחות אם ומעבדים"...

שאל אותם אם עידכון ביוס יעזור...

אולי?

פורסם
  • מחבר

כבר עדכנתי ביוס אבל עוד יותר חשוב זה האם האחריות תוכל להתממש?

פורסם

אם עוד לא עברה אחריות ברור שהיא תוכל להתממש..(אן עברה אז..)!!!

ותבדוק או שהכרטיס פגום או שהסלוט/לוח פגום..

פורסם
  • מחבר

שום דבר לא פגום מהסיבה שהכרטיס פועל על כל לוח אחר....אבל אני לא ניסיתי על הלוח שלי כרטיס שהוא agp*8 אז אוליי זו הבעיה שלו......אבל אם אני יראה להם שהכרטיס לא פועל על הלוח הזה אז יחליפו?

פורסם

אין סיבה שאם קנית את הלוח והכרטיס מהם והכרטיס לא עובד על הלוח אז...הם "אמורים" להחליף..

פורסם

נראה לך שיש להם זמן לראות ולבדוק את זה הלוואי ויהיה להם זמן ורצון לראות אם הם ממש אנשים טובים הם יסכימו להחליף. גם לי הייתה אותה בעייה לפני כמה חודשים ולא קיבלתי שום אחראיות ושום דבר אמרו לי "לך תתבע אותי "ובקושי הקשיבו לי.בסוף קניתי לוח אחר מחנות אחרת ,אבל הכל על חשבון אמא כמובן ;D

פורסם

יכול להיות שיש בעיה עם ההגדרות בביוס.....

יש שם כל מיני הגדרות שקשורות לתצוגה

משהו עם AGP APARATURE SIZE וכו'....

נסה לשחק עם זה

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שיש בעיה עם ההגדרות בביוס.....

יש שם כל מיני הגדרות שקשורות לתצוגה

משהו עם AGP APARATURE SIZE וכו'....

נסה לשחק עם זה

שיחקתי איתם עידכנתי ביוס ועשיתי כל מה שאני יכול.....זה מוזר כי קודם לכן הוא כן עבד על אותם הגדרות בביוס....יש מצב שהלוח לא מפעיל כרטיסים של agpx8?

פורסם

השתמשת בDRIVER CLEANER?

אם כן לא יודע עוד מה להגיד...

חכה לתגובות להצעה שלי:

**תנסה לפרמט אולי זה יעזור?

פורסם

תתקין ת'דרייברים של הAGP

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים