פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים תגדירו מה זה שולטת? מצליחה בכל הזמנים? הלהקה הכי אהובה עליי? זוכת המצעדים?
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים תגדירו מה זה שולטת? מצליחה בכל הזמנים? הלהקה הכי אהובה עליי? זוכת המצעדים? מי אתה אוהב
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים אין ספק שהגדולה מכולם היא Pink Floyd !!!! לא הייתה ואני לא יודע אם עוד היו כמוהה .@!
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים כל אחד ששמע את UNFORGIVEN ואת השם Iron Maiden חושב שהוא יודע מה זה רוק.רוצים רשימה של להקות רוק מהסוג הישן והטוב(החלוצים האמיתיים של הרוק):1-Deep Purple2-Yes3-Smoke4-Doors5-The Greateful Dead6-Sky7-Jethro Tull8-Electric Light Orchestra9-Black Sabbath10-Eagles11-Blood, Sweat AND Tears12-Beatles13-Camel14-Supertramp15-Rockfour16-Pink Floyd17-Queen18-Jimi Handrix19-Led Zeppelin20-Faces21-War22-Van Morrison23-Santana24-King Crimson25-Genesis26-Frank Zappa27-Cream28-Alice Cooperרשימה קצרה וחלקית בהחלט.
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים אין ספק שהגדולה מכולם היא Pink Floyd !!!! לא הייתה ואני לא יודע אם עוד היו כמוהה .@! אכן איכותיים! 8)
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים אין ספק שהגדולה מכולם היא Pink Floyd !!!! לא הייתה ואני לא יודע אם עוד היו כמוהה .@! קבל ח"ח!! :bigok:
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים מהרשימה שלך אני אוהב רק את: Black Sabbath Queen Deep Purple Alice Cooper אכן גם אני! רגע אתה לא אוהב את הBeatles? אולי הם לא החלוצים של הרוק...אבל הם להקה קלאסית!
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים מה עם אלויס פרסלי? הוא לא החלוץ של הרוק? :smoke: באמת לא בסדר ששחכנו ממנו !!! הוא גם ממסדי הרוק !!
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים מה עם אלויס פרסלי? הוא לא החלוץ של הרוק? :smoke: באמת לא בסדר ששחכנו ממנו !!! הוא גם ממסדי הרוק !! וואלה! החזיר צודק!!! (אל תעלב... ) אופס... ;D
פורסם 2002 בספטמבר 323 שנים מהרשימה שלך אני אוהב רק את: Black Sabbath Queen Deep Purple Alice Cooper אכן גם אני! רגע אתה לא אוהב את הBeatles? אולי הם לא החלוצים של הרוק...אבל הם להקה קלאסית! מאד קל לאהוב את הביטלס כי הם עבדו על כל כך הרבה סגנונות ועשו את זה כל כך טוב שהם לא השאירו לאף אחד אחר מקום להתפתח, החלוציות נוזלת מהם ממש גם ברוק הקלאסי מודרני שאנו מכירים היום, הם המציאו במוזיקה כל כך הרבה דברים ונגעו בכל כך הרבה סוגים שבהרבה מקרים קבעו את הדרך. המוזיקה לאורך השנים הייתה נראית אחרת לגמרי אם הם לא היו קיימים.
פורסם 2002 בספטמבר 423 שנים צודק.הרבה מאוד להקות ממשיכות את דרכיהן.במקום להמשיך במסלול של סגנון אחד הם מתפצלים ומשפעיעם בסגנונות רבים..וזה מעולה...(תלוי באיזה סגנון)נ.ב---הידעתם? סולן להקת " שוגר ריי" הייה פעם סולן להקת רוק/מטאל מתחילה???????????????ותראו לאיזה חרא הוא הפך היום?????????
פורסם 2002 בספטמבר 623 שנים נ.ב---הידעתם? סולן להקת " שוגר ריי" הייה פעם סולן להקת רוק/מטאל מתחילה???????????????ותראו לאיזה חרא הוא הפך היום?????????ממש הגזמתה דווקה להקת Sugar Ray היא להקה חמודה מאוד !!! זה סוג של Rock קל מאוד ואין שום דבר רע בזה ובטח שלו בהם . אני אישית נהנה להשמוע את השירים שלהם מידי פעם ! !!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.