פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים מחבר עדיין אני חושב שמעבד GHZ2.26 יכול להריץ את זה על האיכות הכי טובה בלי בעיות!
פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים תנסה שני דברים:1. אם אתה צופה מהסרט על דיסק - תעתיק אותו ל-HDD לפני הצפיה.2. יותר חשוב - תשתמש בתוכנה נורמאלית!!! WMP והתוכנות שמגיעות עם ה-codec של ה-divx גרועות!!! אני ממליץ על bsplayer (יש אותו בכל אתר שמתעסק ב-DIVX). התוכנה הזאת משתמשת בהרבה הרבה פחות מעבד, יותר יציבה ועם הרבה יותר אפשרויות.
פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים תתעודד...אצלי זה 100% והסרט מקרטע...אני אישית מרוצה מה divX player 2.0עובד ה ר ב ה יותר טוב מהנגן של ווינדוס...
פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים במקרה כזה הייתי ממליץ לבדוק הגדרות אחרות במחשב שלך... אם אצלי יש תפוסה של 60% ואני על מעבד 650MHZ, אצלך זה לא צריך להיות יותר.
פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים מחבר "הגדרות"? כמו מה?יש לי כמה תוכנות של NORTON עובדות ברקע, זה עלול להשפיע?ועל איזו איכות תמונה אתה מדבר?
פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים יכול להיות שהכוננים שלך לא ב DMA ואז ניצול המעבד הוא לא מהצגת הסרט אלא מקריאת הקובץ במצב PIO.זה גם יכול להיות קשור לדרייברים של כרטיס מסך/קול.
פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים יכול להיות שהכוננים שלך לא ב DMA ואז ניצול המעבד הוא לא מהצגת הסרט אלא מקריאת הקובץ במצב PIO. זה גם יכול להיות קשור לדרייברים של כרטיס מסך/קול. יעזור אם תגיד כיצד שמים אותם במצב של dma :
פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים win9Xמנהל התקנים->כונן קשיח/CD ROMwin2000/XPמנהל התקנים->בקרי IDE (שני הערוצים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.