פורסם 2005 בנובמבר 2919 שנים אני בעלGEFORCE FX5600XT 128MBמאז שעידכנתי את את הדרייברים מ 78 ל 81.95\94 אני חובה מעין תקיעות ועיבותי גרפיקה מוזרים במשחקים כגון GTA SA וCOD2הסרה מוחלטת של הדרייברים וחזרה לקודמים לא עוזרת אפילו "שחזור מערכת" לא הושיע.אני אובד עצות מישהו יכול לעזור?תודה מראש
פורסם 2005 בנובמבר 2919 שנים מחבר נסיתי, לא עזרכדי להבהיר על אופי הבעיה: לאחר כמה דקות משחק שהכול נראה נורמלי מתרחשת תופעה של מעין עצירה של המשחק לאחר כחצי דקה המשחק ממשיך עם עיוותים מעצבנים מאוד בגרפיקהאולי ישנם קבצים ספציפיים בסיפריית הWINDOWS שכדאי למחוק?
פורסם 2005 בנובמבר 3019 שנים מחבר לא עשיתי OC, אני רק רוצה שהכרטיס יעבוד כמו שצריך ה"חט" היחידי שלי היה עידכון הדרייבר הרישמי של NVIDIA
פורסם 2005 בנובמבר 3019 שנים זה ככה רק עם המשחקים האלה או עם כל המשחקים? כי אם זה רק עם אלה אז גם לי זה קורה......זה איזה באג במשחק
פורסם 2005 בנובמבר 3019 שנים מחבר במשחקים האלה, אבל כשזה קורה כל משחק 3D אחר שאני נחנס אליו נראה מעוות אלה עם כן אני מאתחל את המחשב
פורסם 2005 בנובמבר 3019 שנים מחבר לא יודע, במשחקים מסוימים כמו BF2 וDOOM3 הוא לא עושה בעיות אלה עם כן שיחקתי מקודם במשחקים שהזכרתי והם קרסו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.