פורסם 2005 בנובמבר 2919 שנים מה עשית שהשגיאה האת הופיעה לך? בכל מקרה תשלח את ההודעה (SEND) ותראה מה יגידו לך
פורסם 2005 בנובמבר 2919 שנים בכל מקרה תשלח את ההודעה (SEND) ותראה מה יגידו לך בדרך כלל כלום מניסון הSEND רק מדווח להם הם לא נותנים לך שום פיתרון..
פורסם 2005 בנובמבר 2919 שנים מחבר גם אני חושב...התקנתי דרייבר מהדיסק שהגיע עם הכרטיס מסך ואז הורדתי את הדרייבר החדש שלהם מהאתר ואחרי חצי שעה זה הופיע וזה ממשיך להופיע
פורסם 2005 בנובמבר 2919 שנים ווואייי איזה אסון ההודעה הזאת גם בכרטיסים המתקדמים יותר זה מופיע?!בעעעע אתה לא יודע כמה אני סובל בגללה (יש לי ati 9600xt )
פורסם 2005 בנובמבר 2919 שנים תנסה להחליף לדרייבר שקיבלת עם הכרטיס...אהה וזה רק אני או שמותקן לך על המחשב NFSU1 ?
פורסם 2005 בנובמבר 2919 שנים מחבר הבעיה נפתרה בלי שעשיתי כלום אם עוד פעם זה יקרה אני יתקין תדרייבר שקיבלתיחח כן קיבלתי תמחשב אתמול ועדיין לא היה לי זמן לקרוא לחברים שיתקינו את המשחקים החדשים אצלי אז היה לי אנדרגראונד 1 ממזמן אז זרמתי איתו איזה 10 דקות
פורסם 2005 בנובמבר 2919 שנים תשנה בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה. על מנת לשנות את הכותרת תשתמש בכפתור להודעה הראשונה שלך.
פורסם 2005 בנובמבר 2919 שנים מחבר חח נו אמרתי לכם זה מחשב חדש ולא היה לי משחקיםמחר חבר מביא לי קויק 4 ועוד משחק יריות שהוא לא יודע איך קוראים לו ואז עוד חבר בא מתקין לי gta ניד פור ספיד החדש ופיפא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.