עבור לתוכן

בניית בלוקים לקירור מים מהיט סינקים של קירור אויר

Featured Replies

פורסם

במקום לחשב את צורת הבלוקים וכאלה אולי עדיף לקחת בלוק קירור אוייר ושנות אותו כך שיתאים לקירור מים?  :nixweiss:

אני חושב שזה יהיה יותר אפקטיבי...

יש גם היטסינקים עם היטפיים זה יעזור גם להולכת החום במים...

הנה סינק שנראה מתאים מאוד לבניה מסוג זה:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_954&products_id=7820

ככה גם חוסכים את כל הקטע של קניית בלוקי נחושת גדולים.

אז כל מה שנשאר זה ליצור את המעטפת להיט סינקים ויש לכם בלוק קירור מים מעולה.

פורסם

אתה לא הראשון שחושב על זה

זה לא טוב

זה לא יעיל

מבחינת חומרים יוצא יותר זול לבנות בלוק נחושת לבד מאשר לקנות משהו ועוד לשנות אותו

פורסם
  • מחבר

אני יודע שאני לא הראשון כי כבר ראיתי שחברת קולר מאסטר עשו דבר דומה עם הקירור מים שהם מוכרים......

[AQUAGATE Mini R80 / R120]

נראה לי שיש בתוך הבלוק סינק שדומה ל +SK6 הייתה איזו ביקורות ברשת שפירקה את המוצר...

סך הכל צריך לבנות את המעטפת לסינק זה פחות מסובך [וגם יכול להיות יותר זול] מאשר לבנות את הבסיס ואת התעלות...

לגבי יעיל, אם לקירור אוייר זה טוב במים זה יהיה יותר טוב עקב המוליכות הגבוהה יותר של המים כמובן אם זרימת המים תהיה נכונה.

פורסם

[AQUAGATE Mini R80 / R120]

נראה לי שיש בתוך הבלוק סינק שדומה ל +SK6 הייתה איזו ביקורות ברשת שפירקה את המוצר...

ממש לא נראה לי שיש סינק איזשהו, זה פשוט משאבה ובלוק מים ביחידה אחת ובטח הבלוק עם איזה MAZE פשוט.

לא מצאתי תמונות של AQUAGATE מפורק.

סך הכל צריך לבנות את המעטפת לסינק זה פחות מסובך [וגם יכול להיות יותר זול] מאשר לבנות את הבסיס ואת התעלות...

זה ממש לא רק לעשות מעטפת, מה התכנון שלך לזרימה? זה ידרוש שינויים בסינקים, ועם סינקים כאלה דקים זה לא נראה הגיוני. ומה עם הheatpipes?

לגבי יעיל, אם לקירור אוייר זה טוב במים זה יהיה יותר טוב עקב המוליכות הגבוהה יותר של המים כמובן אם זרימת המים תהיה נכונה.

סתם לדוגמא תסתכל על בלוקים של dangerdan או asetek, לצורות האלו הגיעו עם ניסיון של כמה שנים, הרעיון עם הסינקים פשוט לא טוב

תעזוב את הרעיון הזה

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכנן בכלל קירור מים לפי דעתי זה סתם מיותר אם כבר עוברים לקירור גז

כי מערכת קירור מים טובה עולה לא מעט...

סתם העלתי רעיון....

לגבי AQUAGATE המפורק זה היה ממזמן אם אמצא שוב תתמונה אביא תלינק.

פורסם

דבר ראשון ה קירור הזה ענקי!!! :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch::bash::screwy::bash::nono::pissed::nixweiss:

ואני מניאק אם הוא לא ישקול קילו וחצי כולל המים שבתוכו יש לי את הקירור הזה

עוד חודש וחצי אני עובד לקירור מים של אנטק :jump:

למישהו יש מקרר ליתרום לי? עם קומפרסור 120-150 וואט? :nixweiss:

אני לא מוצא בשום חור מקרר זרוק :s05: :s07::silly:

פורסם

דבר ראשון  ה קירור הזה ענקי!!! :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch::bash::screwy::bash::nono::pissed::nixweiss:

ואני מניאק אם הוא לא ישקול קילו וחצי כולל המים שבתוכו  יש לי את הקירור הזה

עוד חודש וחצי אני עובד לקירור מים של  אנטק :jump:

למישהו יש מקרר ליתרום  לי? עם  קומפרסור 120-150 וואט? :nixweiss:

אני לא מוצא בשום חור מקרר זרוק :s05: :s07::silly:

אין סיכוי שהוא ישקול יותר מקילו, שהוא חדש הוא שוקל 500 גרם. ואם אתה רוצה לומר לי שהקצת מים שנכנסים שם שוקלים קילו... אתה טועה :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch::bash::screwy::bash::nono::pissed::nixweiss:

אהה ותירגע עם הסמיילים

פורסם

טוב תחשב :bash: :bash: :bash: :bash: :kopfpatsch: הקירור חצי קילו+מים כוס וחצי בערך אולי יותר שזה עוד 250 ככה+- זה כבר 750 תוסים לזה גם עוד את המשקל של הריתוך ואת המשקל של הקירות והמכסה ואת הצינורת את המים והינה הגעתי לקילו :bash:

אולי הגזמתי עם הקילו וחצי ליפני זה אבל קילו זה ממש הרבה בשביל קירור בקיצור לא שווה

חוץ מזה אם תשים לקירור הזה מאורר חזק מאוד הוא יהיה מצויין!

וואקשה תיראה את הטמפרטורה של המעבד עם מאורר ג'נרי

ו2 מאוררים מקדימה שמכניסים אוויר להרדיסקים

http://uploaded.fresh.co.il/2005/11/16/10986256.bmp

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים