עבור לתוכן

בעיה עם קצב הפריימים בכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך מובנה 6100 בלוח האם ואני מרגיש שהוא לא עובד כמו שצריך ממש

אני מוציא בניד פור ספיד אנדרגראונד 2 משו כמו 33 פריימים על ההגדרות הכי נמוכות ואם אני מעלה להגדרות נורמליות זה יורד עד ל20 בערך...

שיחקתי את המשחק על מחשב נייד עם כרטיס מובנה וגם אני משחק אותו כרגע על מחשב נייח עם כרטיס מובנה inter® 82865G והמשחק פועל במחשבים הללו בצורה הרבה יותר חלקה ובהגדרות יותר גבוהות

אני יודע שזה מובנה והכל ולא אמור לספק ביצועים מעולים אבל בביקורות על הכרטיס קראתי שאפילו בדום בהגדרות הכי נמוכות הוא אמור להוציא 24 פריימים...

הורדתי את הדרייברים הכי חדשים וזה לא שינה כלום

יש למישו מושג ממה זה נובע?

זה ממש מתחיל להמאס ואודה לכם אם יש לכם עצות בשבילי

תודה

פורסם

לצערי הרב הכרטיס אינו מתאים למשחקים...

תוכל להריץ אותם אך לא לזכות לאיכות משחק טובה...

פורסם
  • מחבר

אז איך אתה מסביר ששיחקתי במשחק הזה על כרטיסי מסך אחרים מובנים פחות טובים והמשחק פעל בצורה חלקה בהרבה?

פורסם

או שהם לא פחות טובים כמו שאתה חושב, או ששאר המחשב היה ברמה יותר גבוהה.

פורסם
  • מחבר

ה6100 הוא כיום הכרטיס המובנה הכי טוב שיש בשוק מבית ניוידה(למעט ה6150 שבמעט יותר טוב ולATI יש מקבילות באותה רמה בערך) והמחשב שאני משחק בו הוא מלפני יותר משנה-לוח אם אינטל פרסקוט 2.8 גיגה עם 256 מגה זיכרון והכרטיס 82865G מובנה. לי יש AMD וניס +3000 512 זיכרון ו6100 מובנה-כל החלקים יותר טובים במחשב שלי אבל המשחק רץ בגרפיקה פחות טובה... רק לשם הסרת ספק-זמני הטעינה אצלי מיזעריים ביותר במשחק ולא מורגשים כלל ואילו במחשב השני הם די ארוכים... אבל שוב, הגרפיקה אצלי על הפנים ובמחשב השני הפחות טוב יותר טובה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים