פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים יש לי את המשחק החדש need for speed most wanted והמשחק נתקע לי כזה...המכונית פתאום זזה לאטזה קורה כשאני מעלה את הרזולוצייה למעל 640*480 יכול להיות שהכרטיס מסך שלי כבר עייף למשחקים החדשים או שיש לזה סיבה אחרת??(המפרט של המחשב שלי למטה)תודה...
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים אין מצב, יש לך מערכת סבירה + במיוחד ל most wanted.התקנת את הדרייברים האחרונים של ATI? המערכת שלך בלי ספיי ווארים? תבדוק את כל הדברים הקטנים האלו... בעיקרון אתה אמור להריץ את המשחק לפחות על 1024/768 medium עם קצת פילטרים... זה לא משחק שדורש הרבה.
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים חייבת להיות בעייה. אני משחק על HIGH 1024X768 אם פילטרים 6AAו16AF סטוק. אם מפרט הרבה יותר חלש משלך וכמובן 9800PRO.
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים מחבר מה זאת אומרת הרבה פילטרים???מותקנת לי חבילת הk-lite המלאה ( לזה התכוונתם???)יש לי אנטי וירוס נוד 32 והרצתי את האדאוור כך שלא נראה לי שיש לי ספייווריםמה אפשר עוד לעשות??
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים הK-LITE לא קשור בכלל, פילטרים זה משהו שאתה פותח בכ.מסך, אבל אם אתה לא יודע על מה אני מדבר אז בטח הם סגורים..קיצר תנסה לסרוק גם עם תוכנות אחרות- spy sweeper/ spyware doctor/ spybot. הם עדיפות על ad-aware.ותבדוק מה המעלות של הכרטיס. ואולי תריץ 3DMARK לראות כמה הכרטיס שלך מקבל, וככה תדע אם הבעיה היא מהכרטיס או משהו אחר
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים מחבר איך אני בודק את הטמפ של הכרטיס מסך???רשומות לי שלוש טמפאחד של המעבד ועוד שנייה שאני לא יודע מהם: sys,pwnומאיפה אני מוריד את ה3DMARK?
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים המשחק לא זז בכלל, או שמידי פעם הוא נתקע לכמה שניות ?התופעה מתרחשת במחשב של אחי, כל כמה זמן יש "תקיעה" ל-5 שניות, שההארד-דיסק עובד במהלכן, לדעתי טוען את המשך המסלול..ואז המשחק ממשיך.לאחרונה זה התחיל גם אצלי..והמחשב שלי מאוד מאוד "מסודר" והדיסק עבר אינספור איחויים וכאלה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.