פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים מחבר טוב אני יחשוב על זה, ונראה לי שבגלל שמיש'ו אמר שהיא זולה והיא על הפנים כולם חושבים ככה...
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים היא גרוע בגלל הביצועים שלה ולא בגלל שמישהו אמר משהו דבר ראשון המשאבה די מעפנה והצינורות צרים לא תקבל ביצועים מהמערכת הזאת כמו שכניראה אמרו לך או כניראה לא עדיף יהיה שתיקנה קירור אוויר טוב
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים מצטער שאני פולש לתרד אבל איך הקירור מים של גיגה בייט?טוב יחסית למחיר שלו?יותר טוב מ zalman 7700cu ?
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים קירור המים של GB נחשב לטוב. כן.עדיף על הזלמן שציינת.לכן המלצתי להוא שרוצה את ה exchanger לקחת אותו עם קירור מים של GB.
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים מחבר אוקיי, ירדתי מהביט ווטר, עכשיו, נגיד שאני יקנה את הבלוק הזה, על איזה משאבה אתם ממליצים ?! כמה ליטר לשעה ?!איזה עובי ציורות ?! רדיאטור יש לי לארגן מטרקטורון (חדש דנדש), מאורר יש לי 150 חזק !!!
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים אני הולך לשים את הקירור של גיגה בייט עם הוולקנו ועם איזה tt ufo עליו.. אוקיי, ירדתי מהביט ווטר, עכשיו, נגיד שאני יקנה את הבלוק הזה, על איזה משאבה אתם ממליצים ?! כמה ליטר לשעה ?! איזה עובי ציורות ?! רדיאטור יש לי לארגן מטרקטורון (חדש דנדש), מאורר יש לי 150 חזק !!! ממליץ לך ללכת גם על הקירור של gb יש לו משאבה עם 400l/h שזה טוב..:]
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים אוקיאני אתן קצת הסבר על למה המערכת "חרא" לדעתי כולל הHeat Exchangerקודם כל המשאבה באמת חלשה אפילו בשביל מערכת בסגנון גרמני כמוה ( סגנון גרמני = צנרת קטנה,עיצוב של זרימה רגילה,משאבה חלשה)אני אישית גם שונא כיסויים אקריליים כי הסכנה לדליפה באמת גבוהה הסיבה העיקרית ללמה זה "חרא" הוא שבאותו מחיר אתה מקבל קירור אוויר טוב יותרוהHeat Exchanger הוא פשוט מצחיק, זה פשוט רדיאטור מעל הבלוק, לא רק שהוא יכול להיות כבד בצורה מסוכנת (אל תשכחו זה משקל נטו + מיים)אל גם שהחיבורים שלו כל כך חלשים שסכנת הדליפה גדולה פי הרבה
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים משאבה? הכי חזקה שתימצא!! 1200 ליטר לשעה 1000 גם בסדר גם 700 זה בסדר מישהו יכול לתת ליקישור למכירת מערכת של EMP מעניין אותי לדעת כמה עולה מערכת ועוד שאלה יש בלוק קירור מים לזיכרונות?
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים לא צריך הכי חזק שתמצא, זה לא יתרום לך הרבה, פשוט 120/90 זה ממש חלשEMP לא מוכרים יותר מייםיש
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים אוקיאני אתן קצת הסבר על למה המערכת "חרא" לדעתי כולל הHeat Exchangerקודם כל המשאבה באמת חלשה אפילו בשביל מערכת בסגנון גרמני כמוה ( סגנון גרמני = צנרת קטנה,עיצוב של זרימה רגילה,משאבה חלשה)אני אישית גם שונא כיסויים אקריליים כי הסכנה לדליפה באמת גבוהה הסיבה העיקרית ללמה זה "חרא" הוא שבאותו מחיר אתה מקבל קירור אוויר טוב יותרוהHeat Exchanger הוא פשוט מצחיק, זה פשוט רדיאטור מעל הבלוק, לא רק שהוא יכול להיות כבד בצורה מסוכנת (אל תשכחו זה משקל נטו + מיים)אל גם שהחיבורים שלו כל כך חלשים שסכנת הדליפה גדולה פי הרבה[ltr]a lot of good points. but the bottem line is that a BT will probably give you the same performance or just a bit less for much much less money. but if you want that extra cooling you got 3 options. - take the BT and put a stronger fan cheapest and pretty powerful (defenetly more powerful than the BW and the other lame water cooling kits sold in israel).- build a good water cooling from parts (about 1000+ nis) very powerfull but pricey and doesn't look that good.- PC cooling, extremely powerful and extremly expansive (3500+).[/ltr]
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים [ltr]compared to air cooling it's great, compared to water cooling it's mediocre at best.[/ltr]
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים שאלה מפגרת?למפרט מחשב שלי (בצד ימין שם) מה יותר טובZalman CPU Water Cooling System - RESERATOR 1אוGigabyte Liquid Cooler GHWIU01הבנתי שהGB הוא 400 בשעה ו זאלמן 300 (הגיוני?!?!!??!)
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים חבל על הכסףקירור אויר מצויין בסירקולציה עם איזה מאורר טוב יכול להביא לך ביצועים קצת פחות טובים במחיר נמוך פי כמה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.