פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים אוקיי בשעה טובה הגיע אליי הכרטיס ועכשיו אני רוצה להבין משהו לפני שאני מתקין אותו אז כמובן שצריך לתקוע אותו בסלוט של ה PCI EXPRESS- אבל ממה שאני מבין צריך לחבר אותו גם לספק כוח - האם זה נכון? ואם כן - אז איך בדיוק? ראיתי שיש שם כבל לחבר אותו להארד דיסק ומשם לכרטיס ולספק - האם זו הדרך הנכונה? תודה
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים אתה מקבל עם הכרטיס כבל שאותו אתה מחבר ל4 פינים (כמו החיבור להרד דיסק ) ואת הקצה שלו אתה מחבר לכרטיס
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים אם אני לא טועה יש לכרטיס חיבור 6 פינים לספקהוא צריך להגיע עם ממיר לחיבור 4 פינים.עדיף לא לחבר לכבל שמחובר כבר לדיסק הקשיח
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים מחבר בעיקרון יש לי כבל שהגיע עם הכרטיס - הכבל הזה מתפצל לשלוש קצוות:קצה אחד של 4 פינים שמתחבר להארד דיסק (לפי הציור שבא עם הכרטיס)קצה אחד שמתחבר לספק כוח וקצה אחד שמתחבר לחלק העליון של הכרטיס.אז פשוט אני צריך לחבר את כל הקצוות - לא?...
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים בעיקרון יש לי כבל שהגיע עם הכרטיס - הכבל הזה מתפצל לשלוש קצוות: קצה אחד של 4 פינים שמתחבר להארד דיסק (לפי הציור שבא עם הכרטיס) קצה אחד שמתחבר לספק כוח וקצה אחד שמתחבר לחלק העליון של הכרטיס. אז פשוט אני צריך לחבר את כל הקצוות - לא?... בו נחשוב כן אני חושב שכן אבל אני לא בטוח
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים חיבור ה-4 פינים (אחד מהם) צריך להיות מחובר לאחד הצמות שיוצאות לך מהספק (עדיף לצמה פנויה שלא מחובר אלייה כלום) ה-4 פיניפ השני מיועד לפצות על הראשון ש"ביזבזת" כרגע וה-6 הולך לתוך הכרטיס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.