עבור לתוכן

נגמר המלאי של C-8080 באלודה !?

Featured Replies

פורסם

אלודה מפרסמת אחריות לשנתיים למוצריה, עם אפשרות החלפה של אחד תמורת אחד (או שווה ערך), בשנה הראשונה.

http://www.aloda.co.il/ALODA-2YW.htm

הלכתי היום לשם לבדוק בעיה שקיימת אצלי (המצלמה לא תמיד נדלקת בלחיצה הראשונה על כפתור ON), אחרי כ-4 חודשים מהקנייה.

תגובתו המעניינת של איש השרות שעמד מולי היתה: ... נגמר לנו המלאי של הדגם הזה במחסן, מדובר בדגם ישן של אולימפוס וכו'...

אחרי שהתעצבנתי מעט (מדובר במצלמה שאולימפוס החלה לייצר לפני פחות משנתיים, עד כמה שאני יודע, ואין סיבה שהדגם כבר יתיישן), שאלתי אותו מה לגבי זה שחנויות עדיין מוכרות מצלמה זו במחיר מלא, אז הוא ענה שמה שהן מוכרות זה משופץ\מתוקן ולא חדש שנקנה

מאלודה, או מצלמות מיובאות ולא דרך אלודה.

אז כאן מתעוררת בעיה של חוסר אמינות. או שאיש השרות הטעה אותי (מה שלא נראה לי, דרך אגב), או שחנויות מוכרות את הדגם הזה

במחיר מלא במקום במחיר מוזל שמשופץ\מתוקן אמור להיות.

בכל מקרה, נראה לי שמי שרוצה לקנות את הדגם הנ"ל - שיחשוב פעמיים.

פורסם

ייצור ה-C8080 הופסק כבר באוגוסט, אבל בהחלט ייתכן שיש עדיין מצלמות חדשות במלאי. מחודשות בטוח שיש.

בכל מקרה, אין שום סיבה לקנות היום את המצלמה הזו כשאפשר בפחות כסף להשיג דגמים עכשוויים שימושיים ומוצלחים יותר. כבודה של ה-C8080 מונח במקומו, אבל היא מצלמה מוגבלת למדי. הדבר העקרי שעומד לזכותה הוא איכות תמונה מעט טובה יותר ממצלמות אחרות מהדור שלה. מי שכל כך לחוץ על עוד כמה קווים למ"מ, עדיף כבר שייקנה DSLR. למשל את ה-E300 או ה-E500 של אולימפוס עצמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים