עבור לתוכן

כמה מילים על Eizo s1910

Featured Replies

פורסם

כמי שהיה לו מסך  VP930 של Viewsonic ועכשיו יש לו מסך Eizo s1910 אני יכול להגיד שלגביי, אין ספק שהמסך של  Eizo  מנצח ובגדול.

הצבעים של ה- 1910פשוט [glow=red,2,300]מדהימים[/glow], אין לו את הפינות הזוהרות שיש ל- VP930  ובאופן כללי הרבה יותר נעים להסתכל עליו.

אם להמשיך את ההשוואה, ההבדל בין ה- Eizo למסך LCD אחר שהיה לי,  BenQ 937 הוא דרמטי, מה שאני לא יכול להגיד על ה- Viewsonic וה- BenQ (ואל תבינו לא נכון, ה- Viewsonic יותר טוב מה- BenQ אבל רחוק מה- Eizo)

בצד השלילי, הצלחתי להבחין במריחות בחלק מהמשחקים, אבל לא ברמה שזה מפריע (לפחות לא לי). בסרטים, עריכת תמונות, גלישה וכו' זה לא מורגש.

אפשר לסכם בשורה אחת:

זה המסך הכי טוב שראיתי והוא שווה כל אגורה

פורסם

תתחדש :xyxthumbs:

אבל בעיקרון הויוסוניק הרבה יותר טוב...ויצא לי לראות את המסך הזה והוא בינוני ....(eizo)

פורסם

אז ככה יש לי את המסך...EIZO FlexScan L778 מהירות תגובה...16ms כללי ו...12ms לגווני אפור. יש לי אותו כבר כמעט שנה ואני רוצה להגיד לכם שהמסך הזה ממש מדהים. אין מריחות לא בסרטים ולא במישחקים. הצבעים ניראים במסך זה בצורה מושלמת. טוב עם קונטרסט של...1/1000 צבעים ניראים אחרת. דרך אגב זה המסך היחידי שמיוצר ביפן. מציג טקסט בצורה מושלמת. בקיצור לא רואה שום מסך של חברה אחרת שאפילו מתקרב אליו. ותאמינו לי ראיתי הרבה מסכי lcd אבל גם המחיר שלו, אף מסך של חברה אחרת לא מתקרב אליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים