פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים אני יודע שיש סטיקי .... אבל חברה, יש בו 55 עמודים !!! איך אני אמור עכשיו לקרוא אותם בהתחשב בעשרות מודעות שגבר אינן רלוונטיות...חישבו על זה.אני רוצה תשובה עיניינית להמלצה על מסך 17" LCD עבור המחשב החדש שלי (שימושים סטנדרטים).האם כדאי את הSAMSUNG 730B או איזה SONY? או משהו אחר מניסיונכם?התקציב הוא בין 1500 ל 2000.תודה רבה.
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים אתה לא אמור לקרוא את כול ה55 עמודיםבמקום לפתוח תתרד הזה היית צריך לפתוח אותו בתוך הסטיקי והיו עונים לך שם!!!!עכשיו תנסה שוב רק בסטיקי..
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים לי יש בבית SONY וגםLG לחבר טוב שלי יש SAMSUNG. לדעתי SONY הכי טובים אבל אני ממליץ לך ללכת לחנות מחשבים ולבדוק לבד את האיכות
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים לדעתי SONY הכי טוביםממש לא נכון, מסכי SONY LCD ידועים כמסכים מאוד יקרים המציגים ביצועים ממוצעים... לא מומלצים
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים ממש לא נכון, מסכי SONY LCD ידועים כמסכים מאוד יקרים המציגים ביצועים ממוצעים... לא מומלציםלא יודע מה איתך כמו שאמרתי יש לי נסיון עם החברה ועוד חברות וגם יש לי נייד שלהם ופלזמה והם הכי טובים בתצוגה וכמו שהמלצתי שילך לחנות ויבדוק!
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים תראה ביקורות על מסכי SONY LCD באתרים כמו THG, הם לא מומלצים בכללומה הקשר בין הנייד של סוני לפלזמה של סוני ולמסך של סוני? השם?
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים תראה ביקורות על מסכי SONY LCD באתרים כמו THG, הם לא מומלצים בכלל ומה הקשר בין הנייד של סוני לפלזמה של סוני ולמסך של סוני? השם? השם?-לא איכות-כן ביקורות לא שוות הרבה בימינו פשוט שהבנאדם ילך לחנות או לחבר שאולי יש לו במקרה מסך כזה ויראה את האיכות בעיניים שלו
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים השם?-לא איכות-כן ביקורות לא שוות הרבה בימינו פשוט שהבנאדם ילך לחנות או לחבר שאולי יש לו במקרה מסך כזה ויראה את האיכות בעיניים שלו השם?-כן איכות-תלוי במוצר עדיף ביקורת מקצועית מאשר בנאדם שלא מבין בזה כל כך ילך ויראה בתצוגה רק את העיצוב היפה אבל בפנים הוא לא שווה את הכסף
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים השם?-כן איכות-תלוי במוצר עדיף ביקורת מקצועית מאשר בנאדם שלא מבין בזה כל כך ילך ויראה בתצוגה רק את העיצוב היפה אבל בפנים הוא לא שווה את הכסף חחח זה שווה לכל מי שיש מספיק כסף זה שווה כל שקל! מה אתה חושב שאכפת לו יותר מה שמישהו חושב או מה שהוא רואה?! אם הוא יראה שבכלל מסך CRT יותר טוב אז שיקנה אותו מי זה הכתב הזה(של הביקורת)שיגיד לו לא לקנות את מה שהוא רוצה,טוב לו איתו..נכון?! בזמנו(קצת פחות משנה )שילמתי כ3500 על המסך שלי והוא מצוין הרבה יותר טוב מי כמה מסכים של SAMSUNG שראיתי רק LG היו באותה ליגה!
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים שילמת על השם ועל עיצוב חיצוני, לא על איכותתאמין לי קיבלתי איכות וחוץ מזה על איזה בסיס בדיוק אתה מדבר?!
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים רק שתדע לך ש-SAMSUNG היא בין היצרנים הכי טובים של מסכי LCD ואם קראת ביקורות על מסכים בזמן אחרון אז SONY ממש לא מהוללת שם, כנס ל-THG ותיראה לבד...
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים רק שתדע לך ש-SAMSUNG היא בין היצרנים הכי טובים של מסכי LCD ואם קראת ביקורות על מסכים בזמן אחרון אז SONY ממש לא מהוללת שם, כנס ל-THG ותיראה לבד... לא אמרתי שהם לא טובים אבל הלSONY האיכות תמונה יותר טובה לפי מה שאני ראיתי ובחיים שלי ראיתי הרבה מסכים! קיצר הדיון גלש... שהוא ילך לחנות ויראה כבר לבד מה טוב לו ומה לא.
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים זה מה שהיית צריך לכתוב בהתחלה "לפי דעתי האישית" ולפי דעת הרבה ביקורות זה לא בדיוק ככה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.