עבור לתוכן

אל תכעסו על השאלה (מסך)

Featured Replies

פורסם

אני יודע שיש סטיקי .... אבל חברה, יש בו 55 עמודים !!! איך אני אמור עכשיו לקרוא אותם בהתחשב בעשרות מודעות שגבר אינן רלוונטיות...חישבו על זה.

אני רוצה תשובה עיניינית להמלצה על מסך 17" LCD עבור המחשב החדש שלי (שימושים סטנדרטים).

האם כדאי את הSAMSUNG 730B או איזה SONY? או משהו אחר מניסיונכם?

התקציב הוא בין 1500 ל 2000.

תודה רבה.

פורסם

אתה לא אמור לקרוא את כול ה55 עמודים

במקום לפתוח תתרד הזה היית צריך לפתוח אותו בתוך הסטיקי והיו עונים לך שם!!!!

עכשיו תנסה שוב רק בסטיקי..

פורסם

לי יש בבית SONY וגםLG לחבר טוב שלי יש SAMSUNG.

לדעתי SONY הכי טובים אבל אני ממליץ לך ללכת לחנות מחשבים ולבדוק לבד את האיכות :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה מעביר לסטיקי

פורסם

לדעתי SONY הכי טובים

ממש לא נכון, מסכי SONY LCD ידועים כמסכים מאוד יקרים המציגים ביצועים ממוצעים... לא מומלצים

פורסם

ממש לא נכון, מסכי SONY LCD ידועים כמסכים מאוד יקרים המציגים ביצועים ממוצעים... לא מומלצים

לא יודע מה איתך כמו שאמרתי יש לי נסיון עם החברה ועוד חברות וגם יש לי נייד שלהם ופלזמה והם הכי טובים בתצוגה וכמו שהמלצתי שילך לחנות ויבדוק!

פורסם

תראה ביקורות על מסכי SONY LCD באתרים כמו THG, הם לא מומלצים בכלל

ומה הקשר בין הנייד של סוני לפלזמה של סוני ולמסך של סוני? השם?

פורסם

תראה ביקורות על מסכי SONY LCD באתרים כמו THG, הם לא מומלצים בכלל

ומה הקשר בין הנייד של סוני לפלזמה של סוני ולמסך של סוני? השם?

השם?-לא

איכות-כן

ביקורות לא שוות הרבה בימינו פשוט שהבנאדם ילך לחנות או לחבר שאולי יש לו במקרה מסך כזה ויראה את האיכות בעיניים שלו :o

פורסם

השם?-לא

איכות-כן

ביקורות לא שוות הרבה בימינו פשוט שהבנאדם ילך לחנות או לחבר שאולי יש לו במקרה מסך כזה ויראה את האיכות בעיניים שלו :o

השם?-כן

איכות-תלוי במוצר

עדיף ביקורת מקצועית מאשר בנאדם שלא מבין בזה כל כך ילך ויראה בתצוגה רק את העיצוב היפה אבל בפנים הוא לא שווה את הכסף

פורסם

השם?-כן

איכות-תלוי במוצר

עדיף ביקורת מקצועית מאשר בנאדם שלא מבין בזה כל כך ילך ויראה בתצוגה רק את העיצוב היפה אבל בפנים הוא לא שווה את הכסף

חחח זה שווה לכל מי שיש מספיק כסף זה שווה כל שקל!

מה אתה חושב שאכפת לו יותר מה שמישהו חושב או מה שהוא רואה?!

אם הוא יראה שבכלל מסך CRT יותר טוב אז שיקנה אותו מי זה הכתב הזה(של הביקורת)שיגיד לו לא לקנות את מה שהוא רוצה,טוב לו איתו..נכון?!

בזמנו(קצת פחות משנה :lol:)שילמתי כ3500 על המסך שלי והוא מצוין הרבה יותר טוב מי כמה מסכים של SAMSUNG שראיתי רק LG היו באותה ליגה!

פורסם

שילמת על השם ועל עיצוב חיצוני, לא על איכות

פורסם

שילמת על השם ועל עיצוב חיצוני, לא על איכות

תאמין לי קיבלתי איכות וחוץ מזה על איזה בסיס בדיוק אתה מדבר?!

פורסם

רק שתדע לך ש-SAMSUNG היא בין היצרנים הכי טובים של מסכי LCD ואם קראת ביקורות על מסכים בזמן אחרון אז SONY ממש לא מהוללת שם, כנס ל-THG ותיראה לבד...

פורסם

רק שתדע לך ש-SAMSUNG היא בין היצרנים הכי טובים של מסכי LCD ואם קראת ביקורות על מסכים בזמן אחרון אז SONY ממש לא מהוללת שם, כנס ל-THG ותיראה לבד...

לא אמרתי שהם לא טובים אבל הלSONY האיכות תמונה יותר טובה לפי מה שאני ראיתי ובחיים שלי ראיתי הרבה מסכים!

קיצר הדיון גלש... :sleep:

שהוא ילך לחנות ויראה כבר לבד מה טוב לו ומה לא.

פורסם

זה מה שהיית צריך לכתוב בהתחלה "לפי דעתי האישית" ולפי דעת הרבה ביקורות זה לא בדיוק ככה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים