פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים יש משהו יותר טוב (לא SLI) עד 1000 ש"ח עם יכולת חריגה, מפרט למשחקים לא ל OChttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823&products_id=8742זה הכי טוב שמצאתי גם בביקורות ללוח שהוא לא SLI, ראיתי שהוא נתן את הביצועים הכי טובים
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים אתה שואל או מבקש המלצה..(כי לפי הכותרת..)אא קישור/תמונה/שם של דגם היה עוזר....(לפי הכותרת..) :s05:
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים ^^כן צודק... אבל אישית, אם זה לא לOC אני הייתי לוקח את הMSI K8N NEO4 PLATINIUM. לדעתי הלוח הטוב ביותר עד 1000ש"ח...
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים מחבר אם אני לא ממש צריך SLI לא עדיף לקחת את הלוח שרשמתי? ( לא נראה לי שאני אחבר SLI,אז אני מעדיף לוח חזק במקום)מה ההבדל בין ה ultra d ל infintyיש 50 ש"ח הבדל ואינפינטי הוא SLI
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים אם אני לא ממש צריך SLI לא עדיף לקחת את הלוח שרשמתי? ( לא נראה לי שאני אחבר SLI,אז אני מעדיף לוח חזק במקום)מה ההבדל בין ה ultra d ל infintyיש 50 ש"ח הבדל ואינפינטי הוא SLIהאולטרה D באמת לוח טוב, אבל הוא בעיקר מצויין לOC. אם אתה לא עושה OC אז אמרתי לך כבר מה אני מציע.
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים מחבר אתם ממלצים לי על ה MSI אבל עשו ב AnandTech ביקורת על כל הלוחות, והלוח שלקח בעיקר ל Gaming הוא DFI לא צריך OC אבל רוצה לוח חזק שאני אהיה מרוצה ממנו, הלוח הקודם שלי היה Abit Fatal1ty אבל אין אותו במלאי כרגע אז הציעו לי להחליף (אם אפשר לתת קישורים ללוחות בפנדה)
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים תראה, לוח זה לא מה שיעשה את ההבדל (לפחות לא הבדל מורגש..).מה שכן יוכל לעשות את ההבדל זה זכרון RAM גדול יותר, מעבד חזק יותר, וכרטיס מסך חזק יותר.
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים מחבר זיכרון 1G כרטיס מסך 7800GT של לידטק Etremeמעבד Amdx2 3800ה 200 שקל לפה או לשם זה לא מה שיכביד עליי אחרי הוצאה כזאת, לכן אני רוצה לוח אם רציניהבנתי שה DFI טובים, ד"א למה אתם ממליצים על MSI
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים אתם ממלצים לי על ה MSI אבל עשו ב AnandTech ביקורת על כל הלוחות, והלוח שלקח בעיקר ל Gaming הוא DFI לא צריך OC אבל רוצה לוח חזק שאני אהיה מרוצה ממנו, הלוח הקודם שלי היה Abit Fatal1ty אבל אין אותו במלאי כרגע אז הציעו לי להחליף (אם אפשר לתת קישורים ללוחות בפנדה) לא נכון זה היה הלוח של ASUS אבל הוא ממש לא בתקציב וגם יש פורום מיוחד ללוחות אם דבר שם!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.