עבור לתוכן

בעיית ארטיפקטים עם ati radeon 9500 pro 128mb כאשר יש גרפיקה כבדה והרבה פרטים

Featured Replies

פורסם

סליחה שזה מאוד ארוך אבל זה חשוב לי מאוד תודה על הסבלנות!! ;)

רק כאשר יש הרבה פרטים וגרפיקה כבדה הכרטיס מציג ארטיפקטים:נקודות ירוקות ואדומות,קווים שיוצאים מעצמים ודמיות...שמתי לב שבמשחקים חדשים מאוד כמו call of duty 2 יש ארטיפקטים בשלבים כבדים כשאני עושה 800x600 aax2 directx 9,ולמשל במשחקים עם מנוע פחות כבד ,למשל ב counter strike source רק בשביל בדיקה הרצתי אותו פעם אחת ב1280x1024 aax6 afx16 ורק אז הופיעו ארטיפקטים דומים....אבל כשהרצתי את css למשל על אותה רזולוציה רק עם aax4 וafx8 ,לא היו ארטיפקטים והמשחק רץ חלק...עכשיו זאת לא בעיית חום כי יש לי מאורר שזורק על הכרטיס אוויר,ואת המאורר של הכרטיס מסך עצמו שימנתי לפני כמה זמן והוא מסתובב כמו גדול....עכשיו ניסיתי כל מיני דברים שלא עזרו עד שהורדתי את הagp מx8 לx4 ופתאום נעלמו הארטיפקטים בcall of duty 2 ובשאר המשחקים....מה ההסבר? למה בx4 אין ארטיפקטים?,ומה ההבדל ביןx8 לx4 הכרטיס יפעל יותר לאט? יציג גרפיקה פחות טובה?,ואיך אפשר לסדר את הבעייה? כי אני לא יכול להשאר כל הזמן על x4...יכול להיות שזאת אי תאימות של הלוח אם או שהדרייברים החדשים שלati עושים בעיות עם הכרטיס שלי? דרך אגב הכרטיס בחיים לא היה בoc ושום חלק אחר במחשב לא...

פורסם

תערוך את ההודעה ותוסיף פסיקים+נקודות אחי ;)

איזה כרטיס יש לך? איזה דרייברים?

פורסם
  • מחבר

ערכתי ;)...יש לי radeon 9500 pro 128mb built by ati

דרייברים הכי חדשים 5.11 ואם זה יעזור הלוח אם הוא gigabyte ga-8sq800 והורדתי את הדרייברים הכי חדשים שלו מהאתר שלgigabyte

פורסם
  • מחבר

סליחה שאני מקפיץ אבל הנושא עבר דף ואין סיכוי שיראו אותו  :-X

פורסם

סליחה שאני מקפיץ אבל הנושא עבר דף ואין סיכוי שיראו אותו :-X

נסה דרייברים ישנים יותר, כמו ה5.6/5.7.

לי הדרייברים 5.8 ו-5.10 עשו לי ארטקיפטים ברמה מטורפת, בעיקר בOC מתון, לכן חזרתי ל5.7.

יש לי R9550.

פורסם

יכול להיות בעית דרייברים ויכול להיות שהכרטיס כבר עשה את שלו ידוע ש-R3X0 לא ממש חיים הרבה במיוחד 9700 שאליו גם מבוסס 9500

אז יכול להיות שזהו בעעע

פורסם

חם לו. תשפר קירור.

תנסה פעם אחת להגיע לקטע כזה עם המון פרטים כאשר אתה משתמש בקירור לא סטנדרטי  - "דלת" מארז פתוחה עם ונטילטור חזק מכוון פנימה או עדיף איזה מזגן חזק ליד - או פשוט דחוף אותו למקרר (סתאם). ותראה עם יש איזשהו שינוי בתפקוד

פורסם

יכול להיות בעית דרייברים ויכול להיות שהכרטיס כבר עשה את שלו ידוע ש-R3X0 לא ממש חיים הרבה במיוחד 9700 שאליו גם מבוסס 9500

אז יכול להיות שזהו בעעע 

איזה נונסנס

ה9500 שלי עובד בOC כבר 3 שנים בלי בעיות

הבעיה היא בAGP*8

לכרטיסים האלה יש בעיה עם צ'יפסטים של SIS

פשוט תוריד לAGP*4

פורסם
  • מחבר

אבל ממה נובעת הבעייה של הagpx8? אי אפשר לפתור אותה איכשהוא? הרי בagpx4 הביצועים יורדים וגם ככה r9500 pro זה לא כרטיס שיכול לסחוב הרבה.. מאז שיצאו דרייברים חדשים ללוח אם נראה לי שהארטיפקטים החמירו מאוד ואני חושב שגם כל פעם שיוצאים דרייברים חדשים של ati יש לי יותר ארטיפקטים בעע...ולאלה שאמרו שזאת בעיית חום שוב המאורר של הכרטיס מסתובב כמו טיל ובנוסף גם שמתי מתחתיו מאורר ג'ינרי שנושף עליו אוויר....ככה שאין מצב שזאת בעיית חום

פורסם

הביצועים לא יורדים בצורה מורגשת במעבר מAGP*8 לAGP*4 אז הסר דאגה מליבך

ולא, זה לא משהו שהצליחו לתקן עד עכשיו אז כנראה שזה לא בר תיקון.

פורסם
  • מחבר

תודה,יכול להיות שזה גם בגלל שהתקנתי את הדרייברים ישר מהdownload center של gigabyte? ולא מהדיסק שבא עם הלוח אם? כאילו אולי הייתי צריך להתקין קודם כל את הדרייברים מהדיסק שבא עם הלוח ורק אז לעדכן מהאתר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים