עבור לתוכן

האם ה AC97 נותן לי תפוקה מקסימלית מסנהייזר HD 555 ?

Featured Replies

פורסם

שלום! אני קניתי את ה HD 555 של סנהייזר ובנתיים אני ממש נהנה לצלילים יש עומק טוב וסך הכל ההתרשמות טובה

אבל אנשים אמרו לי שאני לא מנצל את האוזניות עד הסוף בגלל שאני משתמש בכרטיס קול און בורד AC97

האם כדי להשקיע עוד סכום בקניה של קרייטיב אדיוג'י OEM ב 300 שקל או ללכת על ה X FI החדש ב 800 שקל... אם בכלל יהיה הבדל?!!!

תודה לכל העוזרים! אשמח לקבל עצות

פורסם

עדיף האודיג'י אם אתה שומע מוזיקה באיכות טובה (בערך מ192 ומעלה) אבל אם אתה מוכן להנשקיע 800 ש"ח אולי עדיף שתשקול איזה אודיופיל 2496 אפילו משומש או שאם אין לך בעיה אם זה שלא תוכל לשחק ואתה יכול להביא מהארה"ב אז יש לך את האימו 1212

פורסם

אפשר למצא את ה - HD 555 במחיר מבצע: 729 ש"ח והן חבל על הזמן !! :yelclap::hat:

פורסם
  • מחבר

אני יודע שיש מבצע כי קניתי אותם במחיר הזה בקניון בראשון לציון!

אבל לא שאלתי כמה הן עולות

הן טובות אבל לא יודע איך הן נשמעות על כרטיס קול אחר מ AC97 כי לאף אחד מהחברים שלי אין משהו של קרייטיב

ואני לא רוצה להוציא סתם 300 שקל ולגלות על BULK CREATIVE 2 ( מ KSP ) שאין הבדל בסאונד... אנשים המליצו לי על X FI MUSIC

אבל זה יקר 800 שקל... אז האם ההאם ההבדל בסאונד שווה את ה 500 שקל הפרש? אני בעיקר שומע מוסיקה...

פורסם

עניתי לך על זה

האודיג'י ייתן לך שיפור

והXFI לא יעזור אם אתה שומע מוזיקה עם קצב גבוה מ192 ובמקרים מסוימים הוא אפילו יהרוס

מה ששוה את ההפרש את אודיופיל משומש או אם אתה יכול לקנות בארה"ב EMU1212 ב200$

פורסם
  • מחבר

תודה אחי עכשיו הבנתי... רוב המוסיקה שלי זה 128 ו 192 אז אלך על הקרייטיב ב 300 שקל!

תודה רבה

פורסם

אל תצפה להבדל גדול ,זה יותר תלוי בך ובתפישה האודיופילית שלך. לאודיופילים עם תפישה אודיופילית יהיה הבדל , בעיקר בצלילים הקשים יותר לשיחזור , אבל שוב זה הניואנסים של הליטוש הסופי של הסאונד, לא כמו לעבור מאוזניה X לאוזניה ברמה אחת מעל X.

תמיד יהיה הבדל באיכות , גם בסאונד שדחוס יותר גרוע. ואם כבר דיברנו על דחיסה , אז עם אוזניות כמו שלך אני ממליץ לך מעכשיו לדחוס בLAME 3.97 עם הפרמטרים :

--extreme או --standard , כשהראשון נותן קצב משתנה ממוצע של 210-230 והשני של 180-210.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים