פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים אני רוצה ליראות במה חברי הפורום ממליצים/מישתמשים ככה יהיה יותר קל ליבחור פייראול וככה אנשים לא יפתחו דיונים בנושא.
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים אני הורדתי את הדרייבר ללוח אם שלי-NFORCE4, והוא כולל פיירוול חומרתי. בינתיים אני משתמש בו, איך הוא?
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים לא מישתמש בפייראול.הסיבה:יש לי רשת ביתית וכול פעם שאני מתקין פיירוואל,ZONE ALARM\SYGATE\וכו' האיטרנט אצל אחי פשוט לא עובד וצריך להגדיר את הכול מחדש [את כול הרשת] וזה תהליך מאוד מעצבן,אז בגלל זה אני בלי פייר וואל,למרות שעם לא היה לי רשת ביתית היתי הולך כנראה על ה SYGATE.
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים אני כרגע משתמש בzone alarm pro לפיכן היה לי Outpost וSygate וKerio Outpost - אהבתי בגלל הplug-ins ובזמן האחרון יצאו גרסאות חדשות יותר אבל הוא כבד על המערכת... Sygate - נוח מאוד, עושה עבודה טובה אבל אין לו ממש הרבה עידכונים וגסאות חדשות... Kerio - יש לו interface נוח מאוד והוא די מציק, לפי דעתי יותר מאתים למתחילים.. הzone alarm מעצבן ולא נוח אבל נתנו לו ביקרות טובות מאוד כנ"ל גם הoutpost
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים Sygate - נוח מאוד, עושה עבודה טובה אבל אין לו ממש הרבה עידכונים וגסאות חדשות...מה אתה צריך עדכונים? כל עוד התוכנה עושה את העבודה , והיא עושהפיירוואל תוכנתי מספר 1 לדעתי
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים מחבר אני מנייק אם חברת סימנטק לא מתכננת/מפתחת גירסא חדשה לתוכנה!כבר עברו כמה חודשים מאז הרכישה הגדולה של סימנטק אני בטוח שבימים אלו הם עובדים על גירסא חדשה של sygate !!!אז יש למה לחכות..... ;D
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים Mcaffe Personal Firewall Plus ... אחלה של דבר עובד עם הרשת ממש טוב מה שבעסה איתו הוא תופס איזה 4 -5 תהליכים .. וזה מכביד על המערכת ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.