עבור לתוכן

SPYAXE - איך מסירים את התוכנה הזו ?

Featured Replies

פורסם

זה גורם להופעתה של בועית נודניקית בתחתית המסך, מקפיצה פופ-אפים ובנוסף יש גם את ה-SPYTROOPER שזה עוד תוכנה כנראה מאותה חברה שמתקינה את עצמה לבד ואני לא מוצא דרך להוריד אותה.

ה-uninstall הרגיל של ה-SPYAXE לא עובד.

ה-uninstaller ה-"מיוחד" של זה בקובץ זיפ 1 ו-2 מסיר רק חלק מזה ומשאיר את ה-SPYTROOPER והפופ-אפים.

ניסיתי את ה-ADAWARE, SPYBOT, WINDOW WASHER, ו-EWIDO ... לא עוזר...

אני לא רוצה לעשות את כל ה-HIJACKTHIS והתהליכים שצריך לגעת ברגיסטרי, כי אני לא מבין כל-כך בעסק הזה ולא רוצה לדפוק את המחשב.

יש איזו תוכנה שמסירה את זה ?

פורסם

:yelclap:

תפרמט! זה מה שאני נאלצתי לעשות... הספיי אקס הזה זה בעצם טרוייאן בשם downlod.trojan.dj

אתה הורדת אותו מאתר שסימן האזהרה של הווינדוס קישר אותך אליו?

ניסיתי ה מ ו ן תוכנות, ושום דבר לא מחק אותו, עד שמחקתי אותו ידנית מהרג'יסטרי, מה שדפק את הווינדוס :silly:

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה שאני לא רוצה לעשות.

זה ירד לבד, כמו גם התוכנה השנייה...

וכן, יש לזה סמל כמו של העידכוני ווינדוס שמקשר לאתר הבית של התוכנה.

מכל התוכנות אנטי-רוגלה אין אחת שמסירה את הדבר הזה ? ???

פורסם

אני לא מצאתי... הספאי בוט אמר שהוא יעשה את זה, אבל הוא לא הצליח... תנסה להתקין קספרסקי, תוריד עידכונים ותעשה סריקה... אולי זה יעזור (אני לא מצאתי תוכנה חינמית שעושה את זה... )

אני גם לא רציתי לפרמט, בגלל זה הסרתי אותה ידנית, מה שדפק את הרג'יסטרי :smile1:

אגב, הטרויין הזה "חוטף" את שולחן העבודה ומקפיץ את ההודעה לכאורה של האבטחה של הוינדוס... סבלתי את ההודעה הזו כמעט שבוע :s07:

עזוב את זה... תפרמט. זה בן ז**ה קשוח הטרויין הזה...

פורסם

מה השטויות האלה, תוריד הרבה תוכנות של ספייוררים ואדוורים, אל תפרמט בגלל איזה ספייוור מזדיין..

פורסם

איזה תוכנה אתה מציע?

אל תטרח, ניסיתי אותה, לא עזר...

פורסם

גם אני נידבקתי היום בשעה (14:00) פשוט רציתי להסיר אותה וזה לא עזר כי זה דפק לי את הוינדוס מיגלל ההסרה, אני בכול מיקרה כבר אחרי פירמוט אז אין לי את הבעיה יותר .  :)

פורסם
  • מחבר

אין לאף אחד המלצה לתוכנה ספציפית (חינמית או גירסת ניסיון מלאה) ?

כי כבר ניסיתי מלא תוכנת, ומבחינת אנטיוירוס יש לי AVG אבל אם הבנתי נכון ממה שקראתי ברשת מאחרים שניסו אז גם קאספרסקי, NOD32 וכד' לא מסירים את זה אז אפילו אין טעם לטרוח להוריד אותם כרגע.

שום דבר לא הולך עם ה-spyware הזה... :nixweiss:

אני מנסה למצוא פתרון שהוא לא פירמוט. :-\

פורסם

לא ספאיוור... טרוייאן... באתר של נורטון הייה כתוב שהתוכנה צריכה להיות מותקנת רק ע"י המשתמש (כולנו עושים טעויות ;)) וזה יוצר הר ענק של בעיות...

פורסם

אחי תנסה להיכנס למצב בטוח וכבר מישם תנסה להסיר את SPYAXE בעזרת אנטי וירוס או אנטי מרגלים אני ממליץ על (Spybot - Search & Destroy)

תנסה להריץ אותה ולהוריד את כול התוכנות שעולות עם הוינדוס

פשוט זה מכה של וירוסים ותוכנות ריגול  :bash:

אני אשמח שתעדכן אותי בהמשך

מקווה שעזרתי או שלא !

פורסם
  • מחבר

טוב, אנסה וגם במצב בטוח.

בכל מקרה, תודה לכם על ניסיון העזרה. :xyxthumbs:

פורסם

הקובץ שקשור לבעיה הוא:

C:\Windows\System32\svchosts.dll

מחקו אותו במצב בטוח ותראו איך אין יותר את החלון שמודיע לכם שנדבקתם בוירוס בלה בלה.

אם אתם מפחדים למחוק תבדקו אפילו את במאפיינים שלה הקובץ את תאריך הייצור של הקובץ

ותראו שזה בדיוק בזמן שקפץ החלון.

פורסם
:) ניסיתי... רק עם unlocker הצלחתי למחוק אותו... הוא מתיישב על האקספלורר ועל עוד איזה תוכנה ובעייה למחוק אותו גם בסייף מוד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים