פורסם 2005 בנובמבר 2720 שנים שלום,יש לי מקרה של רשת בייתית עם מחשב נייד ששייך לאחותי.אחותי כל הזמן מזמינה דרכו דברים באינטרנט ואין אפשרות לעצור אותה או לדעת מהי מזמינה ומתי ואמא שלי תמיד מתעצבנת עליה בגלל זה.לכן אני מחפש תוכנת ריגול שתתן לי מידע בLIVE מהמסך שלה ואפשרות לשלוט על המחשב שלה מהמחשב שלי...(כאמור המחשבים ברשת ביתית)השליטה שאני מחפש היא משהו בסיגנון שליטה על העכבר דברים כאלו...תודה רבה.
פורסם 2005 בנובמבר 2720 שנים מה הקשר בין ריגול לשליטה בעכבר?אם אתה רוצה לשלוט במחשב אחר ברשת אז אפשר בקלות ללא תוכנה חיצונית דרך:שליטה מרחוק של הXP
פורסם 2005 בנובמבר 2720 שנים Remote Administrator (Radmin) 2.2 - בדיוק מה שאתה צריך - אני משתמש בתוכנה והיא עובדת יופי! הגירסה להורדה היא הניסיון ל-30 יום ואח"כ צריך לקנות אותה ( ) ע"מ להמשיך להשתמש. http://www.famatech.com/download/
פורסם 2005 בנובמבר 2720 שנים מחבר Remote Administrator (Radmin) 2.2 - בדיוק מה שאתה צריך - אני משתמש בתוכנה והיא עובדת יופי! הגירסה להורדה היא הניסיון ל-30 יום ואח"כ צריך לקנות אותה ( ) ע"מ להמשיך להשתמש. http://www.famatech.com/download/ תודה רבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.