עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת נגן

Featured Replies

פורסם

היי אני חדש פה,

ואני רוצה לקנות נגן מוזיקה ומהמבחר הגדול של המכשירים הישנים יותר ושל המכשירים החדשים, אני לא יודע במה לבחור

(אני לא מבין בזה כלכך) אז אני אגיד את התכונות והמאפיינים שחשובים לי ואשמח אם תגידו איזה מכשיר הכי יתאים לצרכים שלי

אז : - חובה -

איכות מוסיקה גבוהה, צליל נקי וברור.

עוצמה גבוהה של מוסיקה, שתעשה "חור בראש" אם צריך.

שתהיה אחריות על המוצר ושיהיה לאן לפנות במקרה של תקלה.

שיהיה מספיק מקום להכניס את כל השירים שלי, כלומר בין 8 ל-10 ג'יגה ( נגן של 10 ג'יגה הכי יתאים לי )

שיעבוד הרבה זמן רצוף, שלא אצטרך לטעון את המכשיר כל כמה שעות, ושהטעינה תהיה פשוטה ומהירה.

- כדאי מאד -

שיהיה רדיו באיכות גבוהה עם תחנות כמו גלגל"צ, 102FM וכו'

ממשק נוח, שיהיה אפשר לסדר בתיקיות את כל השירים ( לדוגמא : שירים ישראלים, שירים לועזיים )

שיתמוך בעברית, זאת אומרת שיציג את שמות השירים הישראלים כמו שצריך בעברית תקינה.

שיהיה אפשר כל הזמן בקלות להוסיף שירים למכשיר ולמחוק את מה שנמאס לשמוע.

- כדאי -

משחקים ( להעביר את הזמן במקרה הצורך )

אוזניות באיכות גבוהה ( ואם זה לא בא עם המכשיר אז אני אשמח להמלצה על אוזניות איכותיות )

- כמה דברים שרציתי לדעת -

אני לא מוצא יתרון מיוחד בנגן צבעוני על נגן רגיל. אני טועה ?

מה ההבדל בין נגן "מבוסס זיכרון פנימי" לבין "מבוסס דיסק קשיח" ?

- לסיכום -

נו מה אתם אומרים ? ipod ? iriver ? אולי בכלל משהו אחר ?

מה הכי מתאים לי מכל הנתונים שרשמתי ?

תנו הצעה של הנגן הטוב ביותר בשבילי במחיר הזול ביותר שניתן למצוא. תודה.

פורסם

אוקי, אני הייתי מאוד ממליץ על הIRIVER H320 יהיו הרבה שיגידו לך IAUDIO X5 אבל אני דווקא ממליץ על ה320, יש לי אותו כבר חצי שנה ואני מרוצה מכל רגע, איכות שמיעה מעולה, שלט, אוזניות טובות, נרתיק, 16 שעות נגינה רצופות ובנסוף לזה אתה מקבל גם את המטען הנייד (משהו שווה ביותר אתה מחבר את זה לנגן וטוען אותו עם 4 סוללות רגילות!) החיסרון היחיד שלו הוא שהנגן עבה יחסית אבל האמת שבשביל נגן הארד דיסק זה לא כזה משנה כי גם ככה לא תרוץ איתו.....

תמיכה בעיברית...... יש כל מיני עידכונים לא רישמיים, אני בנתיים השארתי את שלי איך שהוא

מה שכן יש לך ממש למי לפנות, יש לך שנה אחריות, אתה רק מביא את הנגן לאחת מחנויות באג א ולחנתו ארקדיה ותוך שבועיים זה אצלך בחזרה.......

אם אתה רוצה אוזניתו יותר איכותיות אני משתמש באוזניות KOSS PORTA PRO שמשתלבות מצויין על הנגן והאיכות שמע שלהם מצויינת (כ-400 ש"ח)

ולדבר האחרון, ההבדל בין זיכרון פנימי לדיסק קשיח הוא כמובן בגודל, דיסק קשיח הוא יותר גדול , מצד שני זיכרון פנימי הרבה הרבה הרבה יתר עמיד, אתה יכול לרוץ איתו, לשים אותו במים בקור או בחום ולא יקרה לו כלום, לעומת ההארד דיסק שיחסית רגיש לכל הדברים האלו.......

אה ומשהו אחרון, כל עוד אתה לא מחפש סטייל הIRIVER מתעלה כמעט בכל על הIPOD

מקווה שעזרתי.......

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין אבל אני כן רוצה לרוץ עם הנגן... זה משנה את הבחירה ?

פורסם

IAUDIO X5L --> מ-ע-ו-ל-ה, מדהים!!!! ויש לו 35 שעות נגינה!!! [דגם שונה מהX5 מבחינת הסוללה]

ואני מניח שעדיף מכשיר מבוסס פלאש מאשר HD אם אתה מייעד את המכשיר לריצות.

כנס לאתר של iaudio :

WWW.COWON.COM - יש נגנים חלומיים..שלצערי עדיין לא הגיעו לארץ

פורסם

אם אתה רוצה לרוץ איתו, אתה צריך נגן פלאש (כמו אלה שעולים 200 שקלים ).

אבל הוא לא יצליח להכניס את כל המוזיקה שאתה רוצה בתוכו (עד 4 גיגה בייט).

אפשר לבחור בנגנים מבוססים דיסק קשיח עם בולם זעזועים, אבל אני לא יודע עד כמה זה אמין.

פורסם
  • מחבר

אבל IAUDIO X5L מבוסס דיסק קשיח אז תהיה בעיה לרוץ איתו, לא ?

חוץ מזה שוידאו ונגן צבעוני לא מעניינים אותי אז זה נראה לי ביזבוז

פורסם

אז קח את ה iAUDIO M5, כמו X5 רק לא ציבעוני.....

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=PLJET20M5SL&Cat2Cat1ID=1441&Cat2ID=1790&aff=Zap

אבל אני לא יודע אם הוא כל כך שווה שבשביל עוד 69 ש"ח אתה יכול לקנות X5

http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2578&scat=292&tcat=33

או X5L

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=PLJET20X5B&Cat2Cat1ID=1441&Cat2ID=1790&aff=Zap

או את הM3L......

http://www.karish.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=306&catId=20

פורסם

כל מה שהוא אמר ..... לא.

אי אפשר לרוץ איתם, לא רק שלא תשמע הרבה, הם גם יהרסו.

הכי משתלם זה או לוותר על לרוץ איתו,או פשוט לקנות נגן ב200 שקלים בנוסף לנגן מבוסס הדיסק קשיח שתקנה.

פורסם
  • מחבר

במידה ואני אוותר על לרוץ עם הנגן, איזה נגן הכי יתאים לי מהתכונות שכתבתי בהודעה הראשונה ?

פורסם
  • מחבר

במידה ואני אוותר על לרוץ עם הנגן, איזה נגן הכי יתאים לי מהתכונות שכתבתי בהודעה הראשונה ?

פורסם

שטם נגן דיסק קשיח לא מתאים לריצות נקודה, אם אתה רוצה נגן טוב לריצות אס או שתוותר על הנפח או שתקנה נגן דיסק קשיח טוב ועוד גן פלאש מעפן לריצות..........

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים