פורסם 2005 בנובמבר 2720 שנים כי המאורר שלו לא נמצא בתוך קופסא.זה מאורר שמחובר למנוע ישירות ככה שהוא מסתובב האוויר זורם קדימה לליבה והצידה לעבר דלת המארז וההארדיסק.והזלמן כמו הסילנסר תופס את הpci ואין אפשרות לאלתר משהו.אני יכול להגיד על הזלמן שהוא אפילו תופס 2 סלוטים של pci . אם תנסה לתקוע כרטיס בpci השני אז יהיה מרווח של מילימטר בין הכרטיס לקירור ואז הזרימת אוויר תיהיה מעפנה.
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים במידה ויש חורי איוורור במארז למטה ( בדלת למטה ) האם זה יכול לעזור עם הזלמן ?
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים כהדרך אגב האויר שהזלמן זורק זה בעצם אויר קר שזורם לך במארזאם תיהיה לכם סירקולציה טובה במארז הזלמן רק יהיה כמו עוד איזה מאורר 80 ממון לגבי השאלה של החורים כן זה יעזור ואתה יכול גם לבנות איזה מסילה אבל לדעתי שניהם מיותריםתורידו תדלת בצד של המארז מה שאני עשיתי ולא צריך שום מאוררים שום חרטהטמפ נמוכות וזהו
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים להוריד דלת ... מתכון טוב להכנסת המון אבק למחשב..אני אוותר על זה. איך אתה טוען שהזלמן יקרר את המחשב שהרבה פה טוענים בדיוק להיפך ?
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים אין חכם כבעל ניסיוןכאשר המארז סגור האבק נישאר בפניםכאשר הדלת פתוחה באבק לא ניכנס ולא יוצאויש לי תמאורר מול העיניים אתה רוצה להתווכחקיצר זלמן מבחינת ביצועים יותר טוב מהסיילנסר וזהו
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים גם לי יש את הזלמן מול העיינים והטמפרטורה של הכרטיס מסך וכל הרכיבים במחשב נמוכה יותר כשאר דלת המארז פתוחה.אם אני סוגר את הדלת הזלמן סתם הורס לי את הטמפרטורה.
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים כן רק שאחרי חצי שעה שהדלת פתוחה כל המחשב הופך אבקק והצלעות קירור מתמלאות אבק.חוץ מזה שאין פה משתלם לקנות מאורר שצריך להוציא את הדלת של המארז כדי שהוא יעבוד במקסימום.
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים חבל מאוד שאתה חושב ככה כי אני יכול להגיד לי שהרבה יותר טוב עם מארז בלי מאוררים עם דלת פתוחהמאשר מארז עם מאוררים דלת סגורהורק שתדע אני כבר קרוב לחודשיים עם דלת פתוחה המחשב נקי מאבק כמו טוסיק של תינוקוהסיילנסר הביא לי 5 מעלות מעל הזלמןהביצועים מוכחיםדרך אגב ניסיתי היום את הזלמן על מחשב של חבר שלי הכרטיס שלי לא יכול להכיל תזלמןחבר שלי יש לו gto2 היה לו 5 מעלות פחות עם הזלמן מאשר סיילנסראותה עוצמת רעשולא שמתי לב לטמפ של החלקים האחרים
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים מחבר גיליתי שבאמת יש הבדל ושהזלמן מקרר מעט יותר טוב אך לא ניתו לזלזל בסיילנטר ובכך שהוא מוציא את החום החוצה מהמארז שזה נחמד מאודולגבי דלת פתוחה לא מומלץ לבעלי בעלי חיים,ילדים או אנשים לא זהירים בבית.עדיין אני העדפתי לבסוף את הסיילנטר והבדל המעלות היה-3 מעלות יותר מהזלמןאבל הוא שקט הרבה יותר ושומר לי על מארז קרתודה לכם על התמיכה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.