עבור לתוכן

למישהו יש מושג למה יש לי בעיות עם הסאונד בWINDOWS 98SE עם 6800GT?

Featured Replies

פורסם

לא יודע למה אבל התקנתי את העידכונים הקריטיים של WINDOWS UPDATE בWINDOWS98SE ועכשיו אני לא יכול לשחק במשחקים או לשמוע מוזיקה כי הסאונד פשוט השתבש :kopfpatsch: .כל המשחקים עובדים מהר מידי ואין סאונד נורמלי במשחקים הוא מקרטע במיוחד בהפעלה .יכול להיות ש6800GT לא נתמך על ידי WINDOWS 98SE? כי לא הייתה לי הבעייה הזאת עם FX5700LE עם אותו כרטיס קול כך שזה לא קשור לכרטיס קול, אודה למי שמתמצא בנושא ויוכל להשיב לי.

פורסם

מה אתה עם 6800GT ביחד עם WINDOWS98?? לא הגזמת קצת?

פורסם

טוב שאמרת לנו שאתה עם וינדוס 98

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153691.0

בטח שהתוצאות יהיו לא טובות כ"כ, התמיכה של הדרייברים בXP היא יותר טובה.

פורסם

תפרמט תמחשב ותתקין WINDOWS XP.

פורסם
  • מחבר

לא יש לי כבר WINDOWS XP HOME EDITION מקורי מותקן בהרד דיסק הגדול אבל זו לא הבעיה , הבעיה היא שמי שלא יודע ויעשה את מבחן ה DIRECTX על יד:START:RUN:DXDIAG בXP לעומת WINDOWS 98 יראה ויווכח שהביצועים הרבה יותר גבוהים ב98 מאשר בXP ואלו הם הבדלים משמעותיים מבחינתי לפחות,הקובייה של ה DIRECTX טסה בWINDOWS 98 ובלי תקיעות לעומת XP מה שמהווה אינדיקטור יותר אמיתי למשחקים לעיתים מ3DMARK בגלל היכולת שלו לציין איך הגרפיקה עובדת באמת ובאיזה מהירות, ובדרך כלל ראיתי שהמשחקים עובדים במחשב בהתאם לתזוזת מהירות הקובייה במבחן הDIRECTX ולאו דווקא לפי ציוני ה 3DMARK ובכלל משחקים עבדו לי לפחות הרבה יותר טוב וחלק ב98 לעומת XP וגם ציוני ה3DMARK היו גבוהים יותר ברוב המקרים.מה שאומר שמשחקים עובדים פשוט יותר טוב וחלק בWINDOWS 98 [לי לפחות]וזאת הסיבה שאני משאיר WINDOWS 98 מותקן על אחד ההרדיסקים שלי, רק שעכשיו יש לי בעייה לעבוד איתו כנראה עם6800GT כנראה שהוא עושה בעיות בסאונד והוא מהיר מידי ל98 אבל הוא פשוט טס במשחקים לעומת XP,הבעייה היא רק בסאונד ובXP כנראה טמונה בעייה במהירות הפעולה ובתזוזתו הרציפה והחלקה של הDIRECTX לעומת 98 אבל זה כבר קשור כנראה לקוד הפיתוח של XP. אם מישהו מכיר איזה PATCH או משהו להמהיר את הDIRECTX ב XP אשמח מאוד לשמוע ממנו תגובה, ואני לא מתכוון לO.C או עידכון דרייבר אוNFORCE אוWDM כי את זה כבר עשיתי. אלא רק לPATCH שקשור לDIRECT X ולמערכת ההפעלה, ואז לא אזדקק יותר ל98  :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים