פורסם 2005 בנובמבר 2620 שנים היי! המחשב לא עולה אני מקבל הודעה זו והוא נתקע:unknown flash type boot from atapi cd-rom: failure...disk boot failure insert system disk and press enterאני לוחץ אנטר לא עולה המערכת. פירמטתי את המחשב פתחתי "גוסט" לא עוזר ,מה הענין?המון תודה!
פורסם 2005 בנובמבר 2620 שנים היי! המחשב לא עולה אני מקבל הודעה זו והוא נתקע: unknown flash type boot from atapi cd-rom: failure... disk boot failure insert system disk and press enter אני לוחץ אנטר לא עולה המערכת. פירמטתי את המחשב פתחתי "גוסט" לא עוזר ,מה הענין? המון תודה! חחחח ואיפה מערכת ההפעלה שלך אהאה ?..
פורסם 2005 בנובמבר 2620 שנים החלפת לוח בזמן האחרון ?כי זה קוקה כאשר מחליפים לוח או שאתה צריך לעדכן ביוס והתקנה חדשה (לא ghost )
פורסם 2005 בנובמבר 2620 שנים מחבר פתחתי "גוסט" מערכת הפעלה עם דרייברים, מדוע אינה עולה?לא החלפתי לוח,המחשב עבד עד לפני יומיים פיקס.תודה!
פורסם 2005 בנובמבר 2720 שנים זה מה שקורה כשרצים ישר לפרמטתכנס קודם לביוס ותבדוק אם ההארדיסק שלך נמצא בכלל ברשימת איתחולאם הוא נמצא אז תפעיל את המערכת עם דיסק התקנה חוקי תכנס למצב שחזורותרשום fixmbrfixbootתאתחל את המחשב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.