עבור לתוכן

צריך לינק לכול עדוכני האאבטחה של xp sp 1

Featured Replies

פורסם

אוקי יש לי פה משהו מעפן במחשב איזה ספייר וואר השתלט לי עליו קיצר כול שנייה זה שולח משהו ושאני משחק סיאס הפינגים בשמיים :\ קיצר נמאס לי ואני מחליט היום לפרמט עכשיו יש לי xp עברית עם sp1 עליו מקורי שלי עם סידקי מקורי שקניתי עכשיו אני מוריד ממיקרוסופט תsp2 עכשיו אני צריך לינקים להוריד את שאר עדכוני האבטחה שיש

מה אני יכול לעשות כדאי שמשהו הזה לא יחזור אלי ?

יש לי פיירוואל מובנה על הלוח (nfore 3 250gb) שאני יפעיל לאחר הפרמוט ואז אני יתקין ת sp2 ואז

אני ישים ת ad were sp se ו nod32 ו spybot s&d וhighjakcthis

וכמובן יתקין firefox ורק אז!

אני יתחבר לאינטרנט!!!

האם זה יספיק על מנת שהזבל הזה לא יחזור אלי ?

ואילו עדוכני אבטחה חסרים לי עם יש לי sp1 ואני יתקין sp2 ו

איזה עדוכנים חסרים והאם אפשר לינקים להוריד אותם על מנת שאני יצרוב אותם על דיסק ואז לאחר הפרמוט אני יתקין אותם ישר ?

תודה

פורסם

יש לך חוקי אז זה כבר טוב

תיראה

תכנס לאתר של windows תסמן הכול ותן לו לעשות את שלו

תפתח תרד נוסף בכללי ותבקש מהאנשים שם שיתנו לך רעיונות מה לעשות בזמן פנוי\מת לאחר שלחצת "התקן" בwidows update  :smile1:

ברצינות תן לwindows לנהל את השיט שלו לבד...להוריד את כול הקבצים ולהתקין אחד אחד זה ח*א ואתה מבזבז את הזמן שלך

לגבי ה security

אניטוירוס AVG free

sygate firewall

adwatch של adaware

אתה לא צריך יותר מזה

אני משתמש בהם כבר הרבה זמן ואין לי בעיות

מקווה שעזרתי.

פורסם
  • מחבר

אמ לא הבנתה אני רוצה להתקין את זה שאני לא מחבור לאיטנרנט על מנת שהמחשב היה מוגן ורק לאחר מכאן אני יתחבר שאין חורים הבנתוס ?

עוד מישהו ?

פורסם

הבנתוס rofl

הבנתוס שאת כול זה ( ראה רשימה ) אתה צריך להתקין לפני החיבור שלך לאינטרנט להגדיר להתחבר להוריד עדכונים ואתר של windows בלבד ?

זה לא הפירמוט הראשון שלי וכנראה גם לא האחרון אבל את כל מה שאמרתי אתה יכול ללכת על זה בטוח

לשיקול דעתך

NEXT!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים